Moderator: Estraven

, a dotychczas nie miałam kociaka z takimi oczami, a tak mi się podobają.
mir.ka pisze:Wydaje mi się ,że Kleo i Daisy będą mieć zielone oczka, a dotychczas nie miałam kociaka z takimi oczami, a tak mi się podobają.
Małe już od wczoraj, nie takie małe, bo odstawiły butlę i same jedzą mokre jedzonko z miseczki
Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach

MaryLux pisze:mir.ka pisze:Wydaje mi się ,że Kleo i Daisy będą mieć zielone oczka, a dotychczas nie miałam kociaka z takimi oczami, a tak mi się podobają.
Małe już od wczoraj, nie takie małe, bo odstawiły butlę i same jedzą mokre jedzonko z miseczki
Też zostają?

mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach
tylko , że ta pomocnica też czasami syczy na małe![]()
ale ogólnie bardzo ją interesują
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach
Syczy bo uczy ich zachowań. Nie można tylko pobłażać trzeba też czasami skarcić.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach
Syczy bo uczy ich zachowań. Nie można tylko pobłażać trzeba też czasami skarcić.
i pacać łapką?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach
i pacać łapką?
Też. Zuzia tak wychowywała Polę.

mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Wydaje mi się ,że Kleo i Daisy będą mieć zielone oczka, a dotychczas nie miałam kociaka z takimi oczami, a tak mi się podobają.
Też zostają?
które masz na myśli?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak zostawisz Efi to nareszcie będziesz miała kota promuchowego i nieocenioną pomoc w przy tymczasikach
i pacać łapką?
Też. Zuzia tak wychowywała Polę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości