No chłopie przystojniacha z Ciebie

Martuś szukasz narzeczonej dla Fuksia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Fuksiu ale ty masz powodzenie kocurku. Tyle kociczek o ciebie zabiega - fiu, fiu.....
O ciociu, a Ty masz jakaś kandydatkę do mnie?
Fuksiu
klaudiafj pisze:"Jo ni moga byc Twojom Frelką Fuksiku, bom prawie jak siostra Twoja"![]()
Tosia czorny wungiel
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:"Jo ni moga byc Twojom Frelką Fuksiku, bom prawie jak siostra Twoja"![]()
Tosia czorny wungiel
Tosia. Ale jak to? Fuksiu nie może się w cię koffać, jak jezdeś jego prawie sioszczyczką! No jak to by było? To jakby mój prawie-tatuś Lilo koffał się w mojej prawie-cioci-a-swojej-prawie-sioszczyczce NaliTo kociroctwo!
Mała Ciorna Carmen strząśnięta
Moli25 pisze:Dziękuje dziewczyny za ciepłe slowa.
Koty maja dobrze, najpierw ja siedziałam w domu na zwolnieniu, teraz maż na urlopietakie zdezorientowanie trochę widać w ich oczach ale zadowolone
ja jutro ostatni dzień donpracybintez mały urlop 2 dni. Jeszcze mam 14 dni, wiec trzeba wykorzystać
![]()
Zdjecie zawiera lokowanie produktu![]()
Fuks kosmetyczka, płatki zlota pod oczy bedzie nakładać![]()
MB&Ofelia pisze:Nie wię w jakowym wieku jezd Fuks i nawet nie wię w jakim wieku ja jezdę bo nie umię liczyćale tak se myślę że na pewno jezd w dobrym wieku dla mię.
Mała Ciorna Carmen
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Fuks ma coraz bardziej Psotusiowate spojrzenie...
Myśle ze z Elfi mógłby podać sobie łapki
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Nalinko, Fuksio może się Tobą zainteresować, dla mnie jest za młodziutki
Inka
Mozesz byc moja kocia Ciocia Inka ?
Fuksiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 445 gości