A z pozytywów, to policzyłam w poniedziałek drobne w portmonetce i wystarczyło i na obiad i na 1/4 pakietu szczepieniowego, w związku z czym 12.50 zł za 'Zimę Muminków' trafiło dla kotów Ewy na konto.

Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Ja się poddaję, nie wiem
Atta pisze:Ciekawe zdjęcia taaaa pooglądałoby się
Atta pisze:Eee to ja nie znaju tytułu. Coś jakby mi sie jarzyło po ostatnich kadrach i cytatach, ale nawet jeśli kiedyś widziałam to nie skojarzę. To sie nie uda
Norma0204 pisze:Ja takich przygnębiających filmów staram się nie oglądać, więc też nie wiem co to za tytuł.
Norma0204 pisze:A z pozytywów, to policzyłam w poniedziałek drobne w portmonetce i wystarczyło i na obiad i na 1/4 pakietu szczepieniowego, w związku z czym 12.50 zł za 'Zimę Muminków' trafiło dla kotów Ewy na konto.
Atta pisze:Tak jakby dobrze kombinowałamI o ile kadr z myszami mi nie pasował na początku, to teraz takie logiczne!! Mimo iż tam o Chinach mowa (tak dla zmylenia przeciwnika) to kojarzył mi się bardziej Tybet! O życiu Dalajlamy. Wiem,że ma ten tytuł poprzedzony jeszcze jednym słowem,ale chyba muszę splunąć,bo mi gdzieś na końcu języka siedzi i nie dochodzi do świadomości
Atta pisze:Spacer na pocztę podziałał odświeżająco. A magiczne słowo to: KUNDUN
ewa_mrau pisze:nie wiem co teraz
a co byście chciały?
---
Atta pisze:[...]a nad pytaniami zastanawiasz sie Ty[...]
ewa_mrau pisze:i myślę nadal
.....
myślę, że jutro coś będę dla Was miała
---
Norma0204 pisze:To pewnie jakiś kolejny
Norma0204 pisze:łobrzydliwy
Norma0204 pisze:morski
Norma0204 pisze:dziwoląg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości