Tu nie kolor trza podziwiać ale wykonanie

Ale Wy zdolni jesteście , bo ja to tylko wyciąć potrafię ( z gazety )
Moderator: Estraven
alessandra pisze:morelowa pisze:Nauka popełnia błedy...![]()
![]()
A czemu mnie nikt na duchu nie podnosi?? Nie, żebym Asi żałowała, wręcz przeciwnie, ale każdy by chciał
Ty także na łożu boleści ?plaga jakaś czy co?
morelowa pisze:alessandra pisze:morelowa pisze:Nauka popełnia błedy...![]()
![]()
A czemu mnie nikt na duchu nie podnosi?? Nie, żebym Asi żałowała, wręcz przeciwnie, ale każdy by chciał
Ty także na łożu boleści ?plaga jakaś czy co?
O duchu mówiłam, nie o cieleCiało daje radę... jeszcze..
A , fakt - taki róż to może być bardzo przydatny w odzienie zimowych zewnątrznym - i ciepło [róż jest 'ciepły'] i widocznie.
kocka pisze:ja na przyklad oprocz zielonego rozowy bardzo lubie w roznych odcieniach , nie tylko na polowaniaale i od swieta i na codzien
violet pisze:Cześć malutki
FElunia pisze:Tuliś, Ty jesteś fajny kumpel, ale dzisiaj jestem zły, bo Duża mówi że Cię uwielbia. I siedzi i prawie piszczy z zachwytu nad Tobą. Jakby nie wiedziała, że do uwielbiania w tym domu jestem ja!
Seven
alessandra pisze:FElunia pisze:Tuliś, Ty jesteś fajny kumpel, ale dzisiaj jestem zły, bo Duża mówi że Cię uwielbia. I siedzi i prawie piszczy z zachwytu nad Tobą. Jakby nie wiedziała, że do uwielbiania w tym domu jestem ja!
Seven
Nie martf siem , brachu, te baby juz takei som, nawet te Duże-zafsze wolom to, czego w domu nie mają , moja Duża to by tylko o Sevenku gadała i że buraski to najpjenkniejsze som, no . cza siem przyzwyczaić T.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 395 gości