Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:4444444444444444444444444444444444444444444\\\....U
TO ZNACZY pozdrowienia od Fuksa![]()
u nas cisza, bo nic się nie dzieje, na szczęścielubie spokoj, zdrowie, radosne koty.
każdemu tego zycze, bardzo to szanuje i cenie.
w moim m siedzi ciągle reportaż o zwierzętach na rzeź z uwagi. nie może tego przeżyć. mówi, niech mu tylko dadzą władze...
człowiek jest sam kowalem swojego losu, a takie zwierzęta ? one są zależne od ludzi. a ludzie serca nie mają![]()
też tak macie ze pieniądze wam między Palcami uciekają co miesiąc?
zrobiłam zestawienie wydatków i się przeraziłam![]()
od tego miesiąca zbieram paragony, rachunki mam stałe więc nie w tym problem, nic nowego nie dochodzi.
do tego użyłam pliku exela do wydatków miesięcznychoby moje plany się ziściły
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Moli25 pisze:4444444444444444444444444444444444444444444\\\....U
TO ZNACZY pozdrowienia od Fuksa![]()
u nas cisza, bo nic się nie dzieje, na szczęścielubie spokoj, zdrowie, radosne koty.
każdemu tego zycze, bardzo to szanuje i cenie.
w moim m siedzi ciągle reportaż o zwierzętach na rzeź z uwagi. nie może tego przeżyć. mówi, niech mu tylko dadzą władze...
człowiek jest sam kowalem swojego losu, a takie zwierzęta ? one są zależne od ludzi. a ludzie serca nie mają![]()
też tak macie ze pieniądze wam między Palcami uciekają co miesiąc?
zrobiłam zestawienie wydatków i się przeraziłam![]()
od tego miesiąca zbieram paragony, rachunki mam stałe więc nie w tym problem, nic nowego nie dochodzi.
do tego użyłam pliku exela do wydatków miesięcznychoby moje plany się ziściły
![]()
![]()
![]()
a z tymi wydatkami to ja już nie ogarniam![]()
niby nic wielkiego nie kupisz w biedrze a kasa idzie
kiedyś miałam zamiar zbierać paragony ale tyle ich było że mi się pogubiły
agusialublin pisze:Jakoś lubię biedronkę. Wiem co gdzie jest poukładane no więc nie muszę chodzić i szukać. Polskie produkty, mam też swoje ulubione. I promocje dobre mają.
MaryLux pisze:I tylko mnie nikt nie koffa
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:I tylko mnie nikt nie koffa
Inka
Ineczko. Ja cię koffam, moja koleszanku![]()
![]()
Książniczka Ofelja
Dyktatura pisze:U nas jeszcze wypłaty nie ma a już się zastanawiam czy łupać tynki ze ściany.
Zestawienie na październik wygląda przerażająco.![]()
![]()
barbarados pisze:Cześć![]()
Po zrobieniu zetawienia miesiecznego , kolejny raz , znowu wydałam więcej niz zarobiłam![]()
A koty do pracy się nie garna
agusialublin pisze:barbarados pisze:Cześć![]()
Po zrobieniu zetawienia miesiecznego , kolejny raz , znowu wydałam więcej niz zarobiłam![]()
A koty do pracy się nie garna
a bo nas od tego mają
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 410 gości