Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 08, 2016 6:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob paź 08, 2016 8:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 08, 2016 13:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Ewuś, Miruś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wczoraj pomyślałam, że skoro Kitusia wraca powolutku do swoich starych nawyków, to i ja powinnam. Zatem zdjęcia:

Kitul w lekkim szoku :mrgreen: Wbrew pozorom jest to śmieszne zdjęcie, Kitula ma poczucie humoru, poducha jej się rozjechała, tyłek przypiekł i ogólnie humor ma bardzo fajny :ryk:
Obrazek

Nie wiadomo czy to już jest ten moment, żeby wstać, a może jeszcze nie...
Obrazek

Przysunęłam poduszkę pod główkę moją ukochaną:
Obrazek

Potem była kłótnia. Tośka mocno czasem zaczepia Kitusię, ale szybko się to kończy.
Obrazek

Milczący świadek tego zdarzenia w tle (to są zdj z tel i to się jakoś tak dziwnie rozmazało)
Obrazek

A tak jest potem:
Obrazek
To zdjęcie zrobiłam siedząc w wannie z pianą na głowie, w łazience były egipskie ciemności, ale widać najważniejsze.

I wzięłam też aparat do ręki pierwszy raz od bardzo dawna, żeby kotom zrobić zdjęcia, ale trwało to tylko chwilę, więc mam mało zdjęć na początek po przerwie. Jestem szczęśliwa, że nadal mogę fotografować trzy koty :1luvu: Ale z trzech jedynie Tosia miała ochotę na zdjęcia, Marysia średnio a Kitusia wcale.

Tośka ma nowe legowisko - styropianowe: Jej najulubieńsze obecnie :)
Obrazek

Proszę Państwa, jestem Tosia :kotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marysia była rozbiegana i zabawy jej były w głowie, a nie zdjęcia:
Obrazek

W mojej sypialni na szafie:
Obrazek

A Kitusia leżała w łazience to jej nie robiłam zdjęć. Następnym razem będzie więcej :)
Ostatnio edytowano Sob paź 08, 2016 14:31 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob paź 08, 2016 13:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

klaudiafj pisze:Obrazek

Całuj w łapkę, ale już!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 08, 2016 15:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Calowalam, to Kitul zerwal sie z obrzydzeniem i poszedl gdzie indziej lezec ;)

Ale mam zagadke teraz. Okazuje sie, ze jutro idziemy na ur do mojej 10letniej siostrzenicy Wiktorii. Mialam jej na ur przygotowac tez album z wakacji w Bytomiu, ale album porzucilam z powodu choroby Kitusi. Nie mialam serca do tego i teraz musze go konczyc na jutro a brakuje mi jednego, ale waznego zdjecia.
No, a oprocz tegk trzeba cos kupic na prezent. Zazwyczan kupowalam jakis firmowy ciuch modny i gre, ksiazke czy cos. Ale teraz pomyślałam ze zadzwonie i sie dowiem czy moze sa jakies preferencje prezentowe. Dowiedzialam sie, ze nie ma. 5 min po rozmowie dzwoni Wiktoria i mowi, ze ona pomyslala i chcialaby... kosmetyki!
Kosmetyki dla 10letniego dziecka Ooo i do tego ksiazke - cwiczenia do matematyki albo polskiego dla 5 klasy :roll:
Niezle zestawienie.
Nie chce kupowac takich bzdur jak plyn do kapieli, bo wiadomo ze kazdy ma plyn a raczej nie na to liczy 10latka. Pytalam czy jej chodzi o kolorowe kosmetyki czy o balsam do ust i np perfum. Powiedziala ze raczej to drugie. Wiadomo ze nie bedzie sobie robila makijażu jak my stare ;)
Ale... jednak cos z kolorowki bym jej chciala kupic - np balsam do ust lekko malujacy z Nivea, czy dezodorant pod paszki - moze to juz czas... Myslalam o odzywce do rzes.. Macie jakies pomysly? Jestem ciocia - moge kupic cos bardziej szalonego ;) a moze krem do buzi? Hmm... To musj byc cls delilatnego ale widocznego. Ona juz ma tzw przyjaciol i nie interesuje jej Hanna Montana ani plyny babelkowe dla dzieci do kapieli ;)
Co do ksiazki to powiedzialam ze owszem moge kupic ale jakas fajma dla młodzieży a cwiczenia to niech mama kupuje, bo ja nie wiem jakie :)

klaudiafj

Post » Sob paź 08, 2016 17:46 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Wodę toaletową może?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 08, 2016 17:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Śliczności kochane :201461 :201461
cudne foty Klauduś :D
a to Kitusia to długowłosa panna ? bo ma takie długie futerko :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob paź 08, 2016 18:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Całuj w łapkę jest fantastyczne :1luvu:
A obie kotki w tym "zwarciu" wyglądają na zupełnie młode koty 8O

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Sob paź 08, 2016 18:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Aaa... i jeszcze pytałaś Klaudio, co z kolorowych kosmetyków nadaje się dla 10latki; taki delikatny balsam do ust powinien być ok; odżywka do rzęs tez jest fajna; dezo - to jeszcze za wcześnie :wink:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Sob paź 08, 2016 19:46 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Już wróciłam :) Dziękuję za sugestie :) Myślę, że kupiłam super prezent, oto on:
Obrazek
Wiktoria jest na etapie nastolatki, już nic dziecięcego jej nie ucieszy. Chyba już nawet miewa pryszczyki czasem ;) Jedyne co ją teraz interesuje to przyjaciółki i koledzy, z którymi mają ciągłe wojny, ale ponoć ma też chłopaka już od 2 lat :roll: Książki, które ją interesują to właśnie o takich młodych nastolatkach, ich perypetiach, przyjaźniach i miłostkach. Czy sztyft pod pachy jest potrzebny? Hmm chyba już tak, ale poczytałam przed wyjściem i zwróciłam uwagę, żeby był bez alkoholu.
No to co kupiłam:
balsam do ust zamknięty w diamencie - będzie robił wrażenie na koleżankach z klasy ;) https://www.google.pl/search?q=perfecta ... GiUjNeM%3A
błyszczyk do ust w kolorze różowym, ale dosyć transparentny i błyszczący z efektem 3 d na ustach http://www.alleceny.pl/static/images/Al ... 4e20ce.jpg
tusz do rzęs przeźroczysty - bardzo się z niego cieszę! http://static.wizaz.pl/resize/kwc/image ... 1475487935
lakier do paznokci różowy, ale bardzo, bardzo błyszczący, z drobinkami jakiegoś brokatu, przepiękny - http://2.bp.blogspot.com/-0ARmTrlf-ms/V ... %2B006.jpg pewnie by wolała fioletowy, ale ten jest bardziej dyskretny
C-thru http://www.gandalf.com.pl/l/lovely-gard ... lsrc=aw.ds
pod paszki antyperspirant FA
potem kupiłam też pilniczek do paznokci, zmywacz do lakieru i waciki :mrgreen:
No i te dwie książki - jedna o perypetiach uczuciowych 13nastolatki i jej przyjaciółek ;) Zapłaciłam za nia niecałe 5 zł ;p
I druga o sprawach ważnych dla nastolatek, czyli o pierdołach kolor a typ urody, dziewczyna z pasją, ubranie to nie wszystko i takie tam porady i też trochę do pisania samemu.

Co myślicie o prezencie? :)

AAA a to tworzony dla dziewczyn album - pamiątka z wakacji w Bytomiu:
Obrazek

Agusiu, Kitusia nie jest długowłosa, ale ciut ten włos jest dłuższy niż standardowo, uwielbiam jej futerko i tak sobie zanurzać palce w te włosy czy też dziób :mrgreen:

klaudiafj

Post » Sob paź 08, 2016 20:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

A przed chwilą patrzyłam jak Kitusia przymierza się do kupy w kuwecie i ona naprawdę na tej łapce już staje - widziałam to na własne oczy, że na niej opiera ciężar ciała :201419

klaudiafj

Post » Sob paź 08, 2016 20:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Jaka ta Tosia jest piękna, eh, mam słabość do czarnych kotów, pewnie dlatego sama mam dwójkę takich urwisów. Właśnie jeden usiłuje zjeść mojego buta...też czarnego...może wyczuwa konkurencję...;)

Koci Galop

Od: Śro paź 05, 2016 18:09

Post » Sob paź 08, 2016 21:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Klaudia prezenty super.
Zauważyłam, że Kitusia ma na brzuchu taką samą czarną ciapę jak moja Yoko. Nie wiem jak Ty, ale ja się normalnie nie mogę powstrzymać przed całowaniem w ciapę jak moja się wywali brzuchem do góry :oops:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Nie paź 09, 2016 9:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((((Walczymy! Z

Bardzo fajne takie prezenty, na pewno będzie zadowolona!
nie pamiętam momentu w którym zaczęłam się "malować i perfumować" ale myślę ze to było gdzies właśnie około 12-13 roku życia :P

zdjęcia, no cóż... czysta przyjemnośc oglądania szczęśliwych kotów.
w Tobie życie wróciło, to też mnie cieszy.
Najbardziej trudna decyzja w ostatnim Twoim czasie została podjęta bezbłędnie!
Gratuluje!
Niech tak zostanie jak najdłużej.

Trzymam nieustająco kciuki :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]