Kocie koszulki ręcznie malowane

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2016 15:27 Kocie koszulki ręcznie malowane

Witaj!
"Kocie koszulki ręcznie malowane" to bazarek, na którym możesz zaopatrzyć się w ręcznie malowaną koszulkę.

Jako, że koszulka jest ręcznie malowana, przy zakupie otrzymasz dokładne informacje, jak się z nią obchodzić, aby służyła Ci przez bardzo długi czas. Maluję na koszulkach firmy Fruit of the Loom znanej z dobrej jakości, także możesz być spokojny...:)

Koszt jednej koszulki to 40zł (już z kosztem wysyłki). Zebrana kwota przeznaczona będzie w całości na moją kocią jedenastkę, którą w nawiązaniu do mojej ukochanej drużyny piłkarskiej (VfL Wolfsburg) nazwano "VfL CATSburg". Poza karmą i żwirkiem niebawem dojdą koszty sterylizacji i kastracji trójki z moich dzieci, jeszcze później badania maluchów, które aktualnie nie mają nawet dwóch tygodni, więc będziemy szalenie szczęśliwi, jeśli ktoś zechce przygarnąć którąś z naszych koszulinek.

Jak powinno wyglądać zamówienie?
- wzór (NA WZORACH NIE MA POLSKICH ZNAKÓW, SĄ DODAWANE PODCZAS TWORZENIA)
- czcionka
- kot i jego umiejscowienie (nad napisem, pod napisem, w rogu etc., możesz też pominąć ten krok, jeśli chcesz tylko napis)
- rozmiar

Po takim komentarzu przygotuję konkretny wzór i podeślę poprzez wiadomość prywatną, aby kupujący miał pogląd na to, jak będzie ona ostatecznie wyglądać, jak również swoje dane, gdzie można zapłacić za swoje wdzianko :)
UWAGA! Mogę również zaprojektować koszulkę specjalnie dla Ciebie, napisz do mnie wiadomość, a z pewnością stworzymy coś, co będzie TYLKO I WYŁĄCZNIE Twoje :)

Wzory:

Obrazek

Czcionki:

Obrazek

Koty:

Obrazek

W przyszłości mój mały bazarek zostanie uzupełniony o inne kategorie kociego handmade'u, jednak na razie zachęcam do koszulkowania! :)

Koci Galop

Od: Śro paź 05, 2016 18:09

Post » Czw paź 06, 2016 15:50 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

zaznaczę

podoba mi się Głaszcz mnie i nie dyskutuj :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 07, 2016 7:28 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

A jak rozmarówka koszulek, tzn. ile x-sów maksymalnie masz w ofercie?
I czy koszulki są tylko w kolorze białym?
Bo mię się podobają baaaardzo :)

Qlka

Od: Nie maja 18, 2014 21:12

Post » Pt paź 07, 2016 15:40 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

Zaznaczę sobie wątek.
Piękne koszuleczki, ja też chciałabym się dowiedzieć czy są inne kolory. Bo mnie np. szara interesuje.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt paź 07, 2016 19:04 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

A na jaki cel ten bazarek, bo nie widzę?

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt paź 07, 2016 19:13 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

Jest w pierwszym poście

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Sob paź 08, 2016 8:18 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

wiewiur pisze:A na jaki cel ten bazarek, bo nie widzę?

W trzecim akapicie napisane jest, iż mam pod opieką jedenastkę kotów, która niebawem zacznie po kolei wędrować do weterynarza, a karma i żwirek też swoje kosztują...:)

Koci Galop

Od: Śro paź 05, 2016 18:09

Post » Śro paź 12, 2016 20:19 Re: Kocie koszulki ręcznie malowane

Poproszę koszulkę w rozmiarze L z kotem nr 4 z napisem "To ja kot niepokorny""
Obrazek
Obrazek

Czarna_Nutka

Od: Nie gru 17, 2006 20:25