Rude jest piękne i bure też ♥♥♥♥ cz.17

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 06, 2016 15:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Moli25 pisze:Jak widzę Lune, Maciusia to jakbym Fuksika widziała :oops:

one trochę bardziej puchate od niego, ciekawe jakie będą mieć futerka w przyszłosci

a jak widzisz Elfi to nie widzisz Moli? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 06, 2016 15:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

klaudiafj pisze:Milosci Wy nasze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a jak słodko mruczą na rękach :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw paź 06, 2016 15:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

mir.ka pisze:

one trochę bardziej puchate od niego, ciekawe jakie będą mieć futerka w przyszłosci

Elfi tez ma miejsce w moim sercu :mrgreen: za ten nosek
Ale jestem ciekawa jak potoczą sie losy pięknej Daisy :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw paź 06, 2016 15:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

Elfi tez ma miejsce w moim sercu :mrgreen: za ten nosek
Ale jestem ciekawa jak potoczą sie losy pięknej Daisy :mrgreen:

Kleo też będzie piękna, bo chyba zostanie jej długie futerko :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 06, 2016 16:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

mir.ka pisze:

Ja Ci powiem jakie beda miec, bo ja to juz widze na oko, bo doskonale znam to futro :) to jest najgrubsze futro jakie moze byc. Ma jakby dwie warstwy - poerwsza przy skorze jest gruba i gesta, nie idzie rozlozyc palcami siersci zeby zobaczyc skore a potem jest bardzo puchate i miekkie futerko. I z tego futra jest baaardzo duzo siersci i trzeba je wyczesywac a jak sie kota kapie to trudno go namoczyc zeby byl calkiem mokry bo ta pierwsza warstawa futra tylko sie moczy a to przy skorze grube i geste pozostaje suche i trzeba sie wysilic zeby je calkiem zamoczyc az do skory :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw paź 06, 2016 16:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Ale ten Macius ciagle sie odwraca, zebym nie mogla go zobaczyc ;)

Wczoraj wysylalam paczuszke jedzenia, ktore moim kotom nie podchodzi i pokazalam to m. i mowie - patrz, jakby byl Macius to by to zjadl :D i m sie smial.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw paź 06, 2016 16:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Maluszki cudowne! Rozpływam się z zachwytu!!!!! :love:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw paź 06, 2016 18:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

klaudiafj pisze:Ale ten Macius ciagle sie odwraca, zebym nie mogla go zobaczyc ;)

Wczoraj wysylalam paczuszke jedzenia, ktore moim kotom nie podchodzi i pokazalam to m. i mowie - patrz, jakby byl Macius to by to zjadl :D i m sie smial.

usiłowałam zrobić mu zdjęcie specjalnie dla Ciebie, ale one strasznie się kręcą, jak to małe
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 06, 2016 18:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

FElunia pisze:Maluszki cudowne! Rozpływam się z zachwytu!!!!! :love:

a jakie milusie, jak się tulą :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 06, 2016 18:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 06, 2016 19:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Cukierki :1luvu: <3
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw paź 06, 2016 19:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Fajne popierdułki :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw paź 06, 2016 19:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:Ewa popraw banerek :ryk: dostaw zdjęcie Elfi :ryk: :ryk:

Psocisławy chyba :)

i jeszcze Łobuziary, Diablicy :lol:
tak do niej mówię, częściej niż Elfi

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 06, 2016 19:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ponad kilo kotufff

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 06, 2016 20:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.17-znowu małe w DT

Cześć Mirko :)

Już się kiedyś witałam, ale w okolicznościach raczej smutnych. Mogłaś nie zauważyć.

Maluchy są jak maluchy, słodkie :1luvu:

My myślimy o dokoceniu nas/naszego potwora :), ale nie wiem, czy dla naszego czasem wariata/czasem ignoranta, prawie półtorarocznego, dokocenie takim maluszkiem byłoby ok? I czy dla Maluszka byłoby dobre. Choć pamiętam, że nasz mentalnie w wieku 3-4 mcy był bardzo podobny do teraz - jadł i latał. Nie wiem też jaka płeć dla niego była by najlepsza we współżyciu - to nasz pierwszy kot. Wspólnie z mężem i córką odbyliśmy rozmowę, oni stawiają na kotkę, ja nie wiem... Moja córka zakochała się w tej Twojej lasce z rudym :) Mówi na nią szylcia, też nie wiem, czy poprawnie. Nie wiem jak się sprawy rozwiną, ale możesz mieć nas na uwadze. Mieszkamy tuż opodal Ciebie - do 15 km. Rozważaliśmy też jakiegoś kota z fundacji którą znamy, ale tu mamy bliżej, możesz przyjechać, zaczerpnąć powietrza i obadać co i jak. Jak byłby właściwy czas. I jeśli oczywiście wzięłabyś nas pod uwagę. I oczywiście będę wdzięczna co do rad odnośnie płci i wieku.
Jakby co, będę śledzić :)

Pzdr

Ajaaa

Od: Wto sie 25, 2015 1:09

[poprzednia][następna]