Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 05, 2016 19:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Zaczynam rozumieć dlaczego nie jecie mięsa.
W uwadze był reportaż jak traktowane sa zwierzęta które sa hodowane na rzeź.
Z mojego męża ust padly takie słowa ze az zamilkłam.
Zobaczył ludzi którzy bili kijami, młotkami świnie krowy które mialy problem by wejść do samochodu... mowi ze nie ręczy za siebie jak bedzie świadkiem takich sytuacji, to "wyrwę młotek chu*owi i zaje*ie skurw*yna na smierć, pójdę siedzieć ale zwierze ma serce i czuje"

On nie przeklina na codzień, jest łagodny jak baranek, ale jak zobaczy ze ktoś krzywdzi zwierze, nawet najmniejsze to ja go nie powstrzymam

Sorry Klaudia za off.ale dało mi to do myślenia
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro paź 05, 2016 20:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Pogoda tylko do łóżka i pod kocyk, wieje i pada cały dzień. Przespałam popołudnie.
Koteczki cudne, trzymajcie się ciepło :)

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro paź 05, 2016 21:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

barbarados pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki :D :****

Moli25 pisze:O jejciuuuuu....
Kitusia wyglada na zrelaksowana!

Zimne dni nastały, w mieszkaniu napewno macie nagrzane! Bardzo dobrze, kotki lubią cieplo. Do nas pierwszy raz w nocy przyszła Molka i wpakowala sie pod kołdrę tak gruchając głośno ze az ją nagrałam :1luvu: <3 spała z nami kilka godzin. Raz przytulona do mnie raz do Męża :1luvu:

Kitusia jest bardzo zrelaksowana :) w juz od dawna nie boi sie, ze idzie do weta, bo chodzimy w te i w tamte a o nia nikt sie nie upomina -do jutra ;) :wink:

mir.ka pisze:Klaudia ten kociak podobny do Maciusia to kocurek :)
czyli mógłby być Maciuś? co Ty na to?

Oczywiscie, ze Macius to Macius <3 :D

MaryLux pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziekuje :) :lovlu:

Martus ja nigdy nie wezme do ust ciala innej istoty, czyli zwierzat. To jest dla mnie nie do pomyslenia nawet. Nie jestem jednak calkiem weganka bo czasem jeszcze zjem cos co ma nabial czy jajko jak drozdzowke z piekarni czy oatatnio pizze, ale jak jadlam nabialu kiedys 100% tak teraz to jest 1% w miesiacu. A czasem i wcale.

Gosiagosia pisze:Pogoda tylko do łóżka i pod kocyk, wieje i pada cały dzień. Przespałam popołudnie.
Koteczki cudne, trzymajcie się ciepło :)

Gosiu zimno na dworze niemilosiernie. Szukalam kotow pod marketem - gdybym znalazla jakas biede zabralabym. Czasem sa takie kotki, ale jeszcze nie widzialam. Pogoda koszmarna, chyba ze ma sie kocyk, ciepelko i pelny brzuszek. Ale nie wszyscy tak maja :(

Zobaczcie co kupilam :mrgreen: ciesze sie ogromnie :D
Marzylam o tym do studia a juz nigdzie nie bylo. M zabral mnie po kaloryfer do studia do budowlanego daleko i kalpryfera nie bylo takiego jak chcialam ale bylo to:
Obrazek
Cudownie dziala, mozna ustawic tylko ogien, moz a plynnie zmniejszyc swiecenie i dmuchawa genialnie nadmuchuje cieplo. I najlepsze - zaplacilam tylko 250 zl! Normalnie cena HIT.
Polecam wam taka koze elektryczna, wyglada przepieknie, i ogien jak prawdziwy i od razu cieplo jest. Ciekawe jak bedzie milo w studio dzieki niej :) jutro proba bo ide robic zdjecia :)
Kitusia na zdjeciu prezentuje chora lapke ;( ale koza bardzo jej sie podobala :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro paź 05, 2016 21:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Koza bardzo stylowa. :mrgreen:

Zaglądam do Was codziennie, tylko nie piszę. :oops:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro paź 05, 2016 21:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Gretta pisze:Koza bardzo stylowa. :mrgreen:

Zaglądam do Was codziennie, tylko nie piszę. :oops:

Dziekuje, ze jestes :* :)

Guziki schowane sa w szufladce na popiol :D
Obrazek

A tak sie pasa moje koty na 'grubym kocie' :mrgreen: wystarczy tylko zaszelescic paczuszka i wszystkie koty zbiegaja sie z najdalszych katow mieszkania i z naglebszego snu :)
Obrazek
:D

klaudiafj

Post » Czw paź 06, 2016 14:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Bylam z Kitusia u wetki. Dzis bylo nawet ciepło. Miala pobrana morfologie. Kitusia ucieszyla oczy wetki - wetka zauwazyla ze Kitusia lapke uzywa juz troszke, ze sie na niej opiera. Choc to okazjonanie jeszcze.
Obrzek zniknal calkowicie jednak guz na ramieniu czy barku (nie wiem jak to sie nazywa) jest nadal ;( jednak nie powiekszony. Wiec wiadomosci po 3 tyg od wizyty u onkolog sa bardzo dobre. Ja jednak ciagle licze na to, ze yen guz zniknie. Wezly chlonne niepowiekszone i wetka byla bardzo zadowolona z ogolnego stanu zdrowia Kitusi, bo jest wyraźnie lepiej jak bylo.
:ok:
Najwazniejsze ze guz nie przyrasta!

klaudiafj

Post » Czw paź 06, 2016 14:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Cudowne wiesci, tak sie ciesze ze u Kitusi jest dobrze, ze nie powieksza sie to paskudztwo. :1luvu:
Koza tez ekstra mysle o dzialce, jak wyprobujesz w pracowni to napisz jak grzeje na wiekszych powierzchniach i ile zre pradu.
Pozdrawiamy

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw paź 06, 2016 15:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Wspaniałe wieści, oby tak dalej!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw paź 06, 2016 15:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Dziekuje Dziewczyny :) mysle ze to zasluga b17 :) ale jedzcze jest za wcześnie na zmniejszenie guza. Mam nadzieje ze sie zmniejszy :ok:

Mysle czy kupic Kitusi w nagrode taki drapaczek http://m.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_d ... 0_cm/32053 moglaby do okna sobie przyskoczyc. Teraz jest troche za wysoko dla niej a dzis jak otwarlam okno to az pysio wyciagala.

Poszlam do Agory na zakupy a Kitusia została w transporterze w aucie i pojechala z m do domu - ale oczy na mnie zrobila jak odjezdzala Oo ;) az mi sie beczec zachcialo.

Gosiu ten piecyk ma 1850 kw mocy.

klaudiafj

Post » Czw paź 06, 2016 15:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

klaudiafj pisze:Bylam z Kitusia u wetki. Dzis bylo nawet ciepło. Miala pobrana morfologie. Kitusia ucieszyla oczy wetki - wetka zauwazyla ze Kitusia lapke uzywa juz troszke, ze sie na niej opiera. Choc to okazjonanie jeszcze.
Obrzek zniknal calkowicie jednak guz na ramieniu czy barku (nie wiem jak to sie nazywa) jest nadal ;( jednak nie powiekszony. Wiec wiadomosci po 3 tyg od wizyty u onkolog sa bardzo dobre. Ja jednak ciagle licze na to, ze yen guz zniknie. Wezly chlonne niepowiekszone i wetka byla bardzo zadowolona z ogolnego stanu zdrowia Kitusi, bo jest wyraźnie lepiej jak bylo.
:ok:
Najwazniejsze ze guz nie przyrasta!

świetnie, oby tak dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 06, 2016 15:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Piecyk bardzo mi się podoba.
Cieszę się, że z Kitusią wszystko dobrze.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw paź 06, 2016 17:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

To bardzo dobre wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Czw paź 06, 2016 18:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Cieszymy się z najnowszych wieści :)
Coś zadzialalo. A na najlepsze efekty trzeba i warto czekac.

AleksandraZebrowata

Od: Czw cze 30, 2016 23:17

Post » Czw paź 06, 2016 18:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Najbardziej zadziałała Wasza wiara i obecność przy Kitusi. Reszta to dodatki

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]