Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:Tajron pisze:Może jej badania krwi zrobić?
chyba test:(
The Szops pisze:Ale ona ma biegunkę, w tej kupie może być odpowiedź, bo ona chyba teraz nie ma innych objawów poza powiekami i sraczka?
Tajron pisze:The Szops pisze:Ale ona ma biegunkę, w tej kupie może być odpowiedź, bo ona chyba teraz nie ma innych objawów poza powiekami i sraczka?
Jak narazie tylko ma takie objawy.
CatAngel pisze:Mirka to te od Marty? Jakie malenstwa
The Szops pisze:Mirka![]()
![]()
Z czwórką jest niezła jazda, musiałaś mieć udaną nockę
![]()
Dzisiaj dwa malce zawiozę do rodziców mojej znajomej, a dwa zostaną u Mirki. Tylko najpierw musimy jeszcze pojechać do Dąbrowy do tymczaska Sergiusza, którego jakiś czas temu wzięła dobra dusza, też na butelkę. Kociak już podrósł i jest gotowy do adopcji. Muszę mu zrobić zdjęcia i odebrać matę grzewczą żeby ją zawieźć razem z 2 malcami do DT. I jeszcze po drodze skompletuję wyprawkę dla tej dwójki, bo zbóje najchętniej ciągną z jednego typu smoczka, którego niestety nie mamy obecnie na stanie.
Dorota Wojciechowska pisze:Mirka jak byś potrzebowała to ja mam taka matę grzewczą kocia - kupiłam kiedyś w zooplusie dla moich geriatryków
FElunia pisze:Co z Oczkiem? Idzie do domku do Katowic?
CatAngel pisze:FElunia pisze:Co z Oczkiem? Idzie do domku do Katowic?
Elu Oczko jedzie dzisiaj z Sol do domu
FElunia pisze:CatAngel pisze:FElunia pisze:Co z Oczkiem? Idzie do domku do Katowic?
Elu Oczko jedzie dzisiaj z Sol do domu
Ogromnie się cieszę. Czy mamy to już napisać na Ja Pacze sercem, czy jeszcze mi potwierdzicie?
Jeśli są koty z problemami z oczami - niewidome, niedowidzące, jednookie - to zawsze chętnie udostępnimy je na Japaczach, zawsze to parę osób więcej ma szansę zobaczyć. Jedna nasza niewidoma koteczka zamieszkała niedawno aż w Szwajcarii
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 378 gości