Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze::kotek:![]()
Ewa L. pisze:Cześć Inuś !
Ewa L. pisze:Cześć Maryś !
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miziu miziu Inuś .
Ewa L. pisze:Przepraszam Maryś ,że cię odrzuciłam ale byłam z mamą u sąsiadki.![]()
Nie bardzo mogłam rozmawiać . Miałam odpisać na smsa jak wejdę do domu ale zabrałam się za mierzenie cukru tacie i szykowanie mu insuliny i zapomniałam.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Przepraszam Maryś ,że cię odrzuciłam ale byłam z mamą u sąsiadki.![]()
Nie bardzo mogłam rozmawiać . Miałam odpisać na smsa jak wejdę do domu ale zabrałam się za mierzenie cukru tacie i szykowanie mu insuliny i zapomniałam.
Skleroza w tym wieku?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Przepraszam Maryś ,że cię odrzuciłam ale byłam z mamą u sąsiadki.![]()
Skleroza w tym wieku?
I to jeszcze jaka czasami.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Przepraszam Maryś ,że cię odrzuciłam ale byłam z mamą u sąsiadki.![]()
Skleroza w tym wieku?
A co będzie, jak dojdziesz do mojego wieku?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Przepraszam Maryś ,że cię odrzuciłam ale byłam z mamą u sąsiadki.![]()
Skleroza w tym wieku?
A co będzie, jak dojdziesz do mojego wieku?
A dojdę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, MB&Ofelia, Paula05 i 150 gości