A co do słodkiej Elfi - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ona chce być na zawsze Wasza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isabell36 pisze:śliczne fotki![]()
![]()
![]()
witamy piękne kociaki na drugiej stronie![]()
![]()
FElunia pisze:Bardzo mi się podobają przygotowania Rudzi do snu
A co do słodkiej Elfi - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ona chce być na zawsze Wasza
Myszolandia pisze:Żyję więc jestem![]()
![]()
![]()
Duszku,wszystkiego kociego na nowej drodze życia![]()
![]()
![]()
Co Ty Elfince dajesz Miruś do żarcia ? czy jakieś żarło o nazwie mutant dajesz ?
Toć Elfi jak Toffi kurna
Moli25 pisze:Rudzinkaale się kokosiła na kocyku , ale udało się w końcu i spi... a o czym śni ?
a jak się dogaduje reszta z Elfi ?
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
mir.ka pisze:Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.
to jakaś wczesna ta kolacja
mir.ka pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:Tofik mi przypomina , że już pora na kolację, nawet długo wytrzymał od obiadu, na który zwierzyna dostała surowe mięsko indycze, wszystkim smakowało, oprócz Rudzi, ona woli swoje suche.
to jakaś wczesna ta kolacja
wcale nie, jak na Tofika to nawet lekko opóźniona, bo nieraz to już mi o niej od 16-tej przypomina
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 10 gości