Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2016 12:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Cóż, Ofelka tak się przeraziła że Ineczka spiskuje z Moli w celu odebrania jej Lila, że muszę ją pocieszać wędzonymi szprotkami. No i smutna jest bo myśli że Ineczka jej nie lubi, bo nawet nie sprostowała tego co napisała. Ja się domyślam że Ineczka żartowała, ale z Ofelii taka panikara...
Duża

Ofelku, Ofelku, lizam Ciem na pseprosinki
Inka

Ineczko. Ty nie żartujesz? Ino naprawdę mię lizasz?
Książniczka Ofelja

Najprawdziwiej jak potrafiam :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 28, 2016 12:42 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Zdrada! Skądal okropeczny! Najlepsiejsza koleszanku mię zdradza! :evil: :placz: Knowuje za moim ogonkię! Razem z tą biało-ciorną! A ja ją po uszkach lizałam, powierzałam kocięce tajęmnice!
Nikomu nie można już ufać, chlip! :cry: Kotka se znajdnie koleszanku, a ta jej chce zabrać ukoffanego! Chlip! :cry:
Dobrze chociaż że mój ukoffany Lilo jezd mię wierny, ryceż mój dzielmny :1luvu:
Książniczka Ofelja rozżalona

8O 8O 8O O kogo Ci chodzi, maleńka?

Ciociu. Ineczka mię napisała że Mój ukoffany Lilo już nie jezd mój ino jej i tej biało-ciornej! No czy to nie zdrada, ja się pytam? One mię nie lubiają i chcą mię ukraść Lilo! :placz: Całą noc płakałam w podusię :cry:
Książniczka Ofelja

Kochanie, my po prostu mieszkamy bliżej od Lilo niż Ty. A że jest atrakcyjny, to sama wiesz najlepiej. Ale Ineczka nie jest wiśnia i nie zabierze Ci ukoffanego.

Atrakcyjny LILO :ryk: :ryk: :ryk:
Dziewczyny normalnie jesteście niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Myyyyyy? Jesteśmy niewinne jak Mru!

MaryLux

Post » Śro wrz 28, 2016 12:48 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

Przytuptałam wyjaśnić ową sytuację.
otóż Ofelko, Twoja teściówna nakazała się ino mnie spakować. Ok, zrobiłam to, ale musiałam z Toba najpierw porozmawiać. Jak koleżanku z koleżanku. a Ty chcesz mię ogonka ugryzać. wtedy już nie będę kotkiem a królikiem z mała kitką. Przekazałam dla Lila list w torebce teściowej Twojej, ale widzisz ze nawet nie raczył się odezwać ? potraktowałam to jako kosz. Może kiedyś zostanie moim kolegą?
Zgoda ?

Moli
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro wrz 28, 2016 13:32 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

Nie wiem o co poszło ale wychodzi na to że Atrakcyjny LILO namieszał dziewczynom w główkach :mrgreen:
aż te chłopy no :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 28, 2016 13:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:Nie wiem o co poszło ale wychodzi na to że Atrakcyjny LILO namieszał dziewczynom w główkach :mrgreen:

No i wszystko jasne :ryk:

MaryLux

Post » Śro wrz 28, 2016 13:39 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:Nie wiem o co poszło ale wychodzi na to że Atrakcyjny LILO namieszał dziewczynom w główkach :mrgreen:

masz jakiegoś chłopa na wydaniu ? :ryk: bo tu jak widać niektórym romanse w głowie :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Śro wrz 28, 2016 13:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

Moli25 pisze:

masz jakiegoś chłopa na wydaniu ? :ryk: bo tu jak widać niektórym romanse w głowie :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Śro wrz 28, 2016 13:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

W sumie to ja mam dwóch przystojniaków Pysion i Gumiś :D
tylko że oni lubią najbardziej swoje towarzystwo, podejrzewam że są homo nie wiadomo :mrgreen: a dziewczyny ganiają :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Śro wrz 28, 2016 13:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:W sumie to ja mam dwóch przystojniaków Pysion i Gumiś :D
tylko że oni lubią najbardziej swoje towarzystwo, podejrzewam że są homo nie wiadomo :mrgreen: a dziewczyny ganiają :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Śro wrz 28, 2016 14:28 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

Och, Ineczko! Och, Moli! To znaczy że nie będziecie mię zabierać mojego Lilo? I że się będziemy koleżankować?
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro wrz 28, 2016 14:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

:201460 tak
Moli
Obrazek

Moli25

Post » Śro wrz 28, 2016 14:43 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

Moli25 pisze: :201460 tak
Moli

Mrrrrrrrrrrrrrr....... No to ja was też lizam obiedwie po uszkach, lizu lizu lizu.
Książniczka Ofelja uspokojona
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro wrz 28, 2016 14:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

MB&Ofelia pisze:
Moli

Mrrrrrrrrrrrrrr....... No to ja was też lizam obiedwie po uszkach, lizu lizu lizu.

a to atrakcyjny LILO to chłopak Ofelki? 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Śro wrz 28, 2016 14:50 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:
MB&Ofelia pisze:
Moli

Lilo od Dyktatury to "ukoffany" Ofelii! Pisał do niej namiętne kłaczkowe listy, a ja je przenosiłam na ubraniu (oj, kłaczyć to się Lilo potrafi jak mało kto! To były niesamowicie namiętne listy). Niestety Dyktatura przeprowadziła się - z kotami oczywiście - do Wrocławia, więc teraz listy tylko przez forum albo telepatycznie...
Tęsknię za moim zięciem :(
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro wrz 28, 2016 15:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - zdrada!

agusialublin pisze:
MB&Ofelia pisze:
Moli

I Lilo mieszka niedaleko nas i Inki :twisted: i juz wiadomo skąd cała afera :ryk:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]