Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myrzapl pisze:Jeśli ktoś jadący na Paluch w sobotę lub niedzielę mógłby zahaczyć o ul. Filtrową, to mam do przekazania misz-masz - trochę karmy (puszki i saszetki Miamor), trochę szmatek na posłanka. Nie jest tego zawrotna ilość, bo uzbierała się spora torba tylko - ale niestety nie jestem zmotoryzowana, a mój zwariowany system pracy nie pozwala na wizytę w schronisku...
peggysu pisze:Mam gazety do przekazania Dolny Mokotów.
boniedydy pisze:sqbi90 pisze:Śpij spokojnie, Maleńka [*] Ta kotka zostanie moim wyrzutem sumienia. Kibicowałem jej bardzo i chciałem zabrać, ale nie zabrałem, bo wyjazd - nie wakacyjny, konieczny, ale jakbym się zaparł... Nie wiem czemu akurat ta kicia, ale zerkałem tu codziennie, co z nią. I cholernie żałuję, że jej nie zabrałem, zanim nie było za późnoChyba mam za słabe nerwy na to forum, a na pewno na tematy schroniskowe.
Niestety jeśli się chce zabrać kota ze schroniska, to trzeba to robić od razu. Życie kota w schronisku jest kruchutkieWszystkie ciężko przezywamy kolejne śmierci kotów, trzeba się jednak zbierać psychicznie do kupy i działać dalej, bo bez tego byłoby jeszcze gorzej. A kotów potrzebujących szybkiego zabrania do domu jest niestety sporo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysta.2005, Google [Bot], kasiek1510, makrzy, włóczka i 191 gości