Kłamco - wybacz te babskie pogaduchy, zrobiłyśmy gigantyczne wręcz OT. Ale w sumie.....też takie gadki mogą Ci się przydać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klamca pisze:Małżonka nie podziela mojego dużego zapału![]()
klamca pisze:Widzę, że na temat kłaków można by napisać niezłą publikacje. Informacje o kłaczeniu pomagają mi podjąć decyzjena początek może faktycznie lepiej kota krótkowłosego. Przeglądałem już wczoraj chyba wszystkie koty z fundacji w okolicy, póki co temat jest rozwojowy. Małżonka nie podziela mojego dużego zapału
![]()
Dziękuję za wpisy
Olat pisze:Mówiąc o tym, że koty nietypowo reagują na leki- mialam na mysli znany wetom i kociarzom fakt, że choćby relanium na różne koty różnie działa. I to skrajnie różnie- może wyciszać a może pobudzać i to bardzo mocno (nie mialam na myśli działania danej substancji czynnej na różne gatunki organizmów, to oczywiste).
klamca pisze:Siemka
temat chyba do zamknięcia, znaleźliśmy kociaka. Niestety nie ma pełnych 12 tyg przy matce, urodził się 6 sierpnia
Aktualnie poznajemy się, jest bardzo żywy, urodził się w domowym zaciszu i wychowywał z dzieckiem(3 lata) takiego szukaliśmy. Teraz tylko staramy się go układać
Założę nowy temat i podzielę się foto
Alija pisze:Kocurek już w domu, ma swój wątek w dziale Nasze Koty pt Lulu
Użytkownicy przeglądający ten dział: mictrz, MojaMigotka, osspdg i 58 gości