Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2016 19:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Salem 11 pisze:O Ty podła! Jak tak możesz? :evil:

Mogę, mogę :wink:
No co, ja byłam stęskniona za moimi pannicami, Brysia stęskniona za swoimi Dużymi (którzy noc spędzali w domku campingowym), więc się nawzajem pocieszałyśmy. Fajnie się Brysia tuliła, doopinką oczywiście. Ale nie jest taka puchata jak Ofelia. I nie ciamka. I nie ugniata.
Jeszcze chwilka i będę znów z moimi pannicami :D . Ale to oznacza, że urlop się kończy :placz: Cieszyć się, czy nie cieszyć?

PS. Dzisiaj miziałam jeszcze jedną koteczkę, u koleżanki mojej cioci. Słodka burasia, pośliniła mi spodnie, jak ją drapałam za uszkami.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 20, 2016 14:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Proszę nie bić tylko tłumaczyć. :201494 Potrzebuję rady.
viewtopic.php?f=1&t=176933
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Wto wrz 20, 2016 19:58 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Jezdę. Duża wróciła z urlopa, ale nie wię czy była na tym urlopie bo nic nie wypocznęła. Mówi że praca ją wykącza. To niech nie pracuje, ino siedzi w domciu i dba o nas kotki!
Póki co to ją pilnujemy coby znowuż gdziesik nie wyjechała. W nocy ja pusiam z łepciem na łapce Dużej, a Mała Ciorna na pleckach Dużej. Duża marudzi że nie ma czym dychać, ale jakoś jeszcze dycha, no więc niech nie marudzi. Mała Ciorna miauknęła nawet że potupta z Dużą do pracy i tam ją będzie pilnować. Myślałam że żartuje bo taki z niej thósz że by się bała wyleźć z domciu, ale wiecie co? Ona naprawdę chciała potuptać z Dużą! 8O Co prawda i tak nic z tego nie wylazło, bo Duża jej nie wypuściła z domciu i potuptała sama.
Zaniedługo pora pusiania, może uda mię się wymiauczeć jeszcze mniamuśność na kolacyjkę?
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw wrz 22, 2016 10:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Hej Dziewczyny ! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 23, 2016 17:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Dzien dobry Ofelio,
Musimy sobie poważnie porozmawiać. Jak kobieta z kobieta.
Była u mnie Twoja teściowa, nakazała spakować zabawki, podusie do spania i trochę jedzenia. No i tak zrobiłam. W jeden karton sie zmieściłam. Mówiła cos o tym ze czego oczy nie widza tego sercu nie żal, czy jakos tak.
Powiedziałam ze musze to z Tobą obgadać, bo troche sie znamy- nie jakos szczególnie oczywiście ale ja wiem ze Ty to Ty, a Ty wiesz ze ja to ja. Poki co zostałam w domu, ale ten Twój Lilo to Ci powiem niezle ciacho. Gramy w otwarte karty :mrgreen:
Moli

Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt wrz 23, 2016 18:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Miau :) Wpadniecie na torcik rybkowy?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 23, 2016 20:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Mła Ofeljo ukochana
Tenskiem od samego rana
Miau, miau, miau
Listów jusz nie otrzymujem
Bardzo źle się jusz z tym czujem
Miau, miau, miau
A dziewczyny wciąsz się krencom
Swymi urkoami nencą
Miau, miau, miau
Na nęcenie ich nie patrzę
Ale tenskić bendem zawsze
Ja, o tak
( na melodię Dres - Big Cyc'a)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt wrz 23, 2016 20:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

:20145 :20145 :20145
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt wrz 23, 2016 20:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Dyktatura pisze:Mła Ofeljo ukochana
Tenskiem od samego rana
Miau, miau, miau
Listów jusz nie otrzymujem
Bardzo źle się jusz z tym czujem
Miau, miau, miau
A dziewczyny wciąsz się krencom
Swymi urkoami nencą
Miau, miau, miau
Na nęcenie ich nie patrzę
Ale tenskić bendem zawsze
Ja, o tak
( na melodię Dres - Big Cyc'a)

Mrrrrr..... Mrrrrr... Lilo, mój ukoffany, ja też tąsknię okropecznie i za tobą, i za listami, i wogóle! :placz:
Chyba ci prześlę lista, takowego pocztownego, co człowieki se wysyłają. To nie to samo co świeżutki liścik na futerku Dużej, ale zawsze coś.
Lizam cię po uszku i po nosku i po łepku.
Książniczka Ofelja okropecznie-stąskniona
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt wrz 23, 2016 20:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Moli25 pisze:Dzien dobry Ofelio,
Była u mnie Twoja teściowa, nakazała spakować zabawki, podusie do spania i trochę jedzenia. No i tak zrobiłam. W jeden karton sie zmieściłam. Mówiła cos o tym ze czego oczy nie widza tego sercu nie żal, czy jakos tak.
Powiedziałam ze musze to z Tobą obgadać, bo troche sie znamy- nie jakos szczególnie oczywiście ale ja wiem ze Ty to Ty, a Ty wiesz ze ja to ja. Poki co zostałam w domu, ale ten Twój Lilo to Ci powiem niezle ciacho. Gramy w otwarte karty :mrgreen:
Moli

Obrazek

Moli. Ja ci miauknę jak kotka kotce. Odmiaukaj się od mojego Lilo ukoffnego, bo jak cię gryznę w ucho, to ci ogon odpadnie! :evil: :evil: :evil:
Książniczka Ofelja zazdrostna-i-wściekła
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt wrz 23, 2016 20:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

MB&Ofelia pisze:
Moli25 pisze:Dzien dobry Ofelio,
Moli

Obrazek

Moli. Ja ci miauknę jak kotka kotce. Odmiaukaj się od mojego Lilo ukoffnego, bo jak cię gryznę w ucho, to ci ogon odpadnie! :evil: :evil: :evil:
Książniczka Ofelja zazdrostna-i-wściekła

Reakcja teściowej na sytuację bezcenna.
Oplułam monitor

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob wrz 24, 2016 13:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - pranie kota

Ofelku, Lilo jósz nie Tfuj, bo mjeszszszka u nassssssssssssss
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]