Wszystkiego najkociastszego i smacznego nasza koleszanko
Lilo i Nala
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ty$ka pisze:
Co do rokowań Kurzykowych, na razie są bardzo, bardzo ostrożne. Musimy zrobić parę badań, m.in. morfologię z jonogramem, zobaczyć jak pracują nerki itd. Za 2tyg. kontrolne echo i wtedy będziemy wiedzieć więcej: czy leki się przyjęły, czy nie. Wada jest ogromna (ten przerost naprawdę jest przeraźliwie duży), objawy też nie pocieszają, ale być może się to jeszcze zmieni... może zahamujemy troszkę. Nie pomaga tutaj nadpobudliwość Kurzykowa. Ja drżę o niego strasznie, ale wszystko okaże się za 2tyg. Teraz ciągle jesteśmy pod telefonem z panem weterynarzem, który nas badał.
FElunia pisze:Inusiu, wszystkiego najkociastego!!!
Ty$ka pisze:Inusiu, dużo, dużo zdrówka! Kolejnej dyszki!![]()
![]()
Co do rokowań Kurzykowych, na razie są bardzo, bardzo ostrożne. Musimy zrobić parę badań, m.in. morfologię z jonogramem, zobaczyć jak pracują nerki itd. Za 2tyg. kontrolne echo i wtedy będziemy wiedzieć więcej: czy leki się przyjęły, czy nie. Wada jest ogromna (ten przerost naprawdę jest przeraźliwie duży), objawy też nie pocieszają, ale być może się to jeszcze zmieni... może zahamujemy troszkę. Nie pomaga tutaj nadpobudliwość Kurzykowa. Ja drżę o niego strasznie, ale wszystko okaże się za 2tyg. Teraz ciągle jesteśmy pod telefonem z panem weterynarzem, który nas badał.
Dyktatura pisze:Ty$ka pisze:
A ja wierzę, że wszystko będzie w porządku
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Z okazyji twoich urodzinek życzę ci zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz mniamuśności. A oto mniamuśnośćdla cię:
Książniczka Ofelja
Ty$ka pisze:Przepraszam za OT u Ineczki, ale wykurzyliśmy własną galerię.![]()
Już nie będę OT.
PixieDixie pisze:Ineczko wszystkiego najlepszego kochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 40 gości