[`] Umieraja koty, ktore byly na forum zanim ja sie na nim pojawilam. One sa czescia tego miejsca i wydaje sie, ze zawsze beda trwaly. A to, niestety, nie jest prawda
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Dzięki. Oczywiście nie da się spokojnie odbyć żałoby , tym razem rozchorował się Zezolek i Betty znowu bardzo źle chodzi. To jakiś feralny rok, zaczęło się od Azinka, a potem tylko gorzej
Minął miesiąc od śmierci Boncusia, nadal wszędzie go widzę A w domu szpital, Betty najprawdopodobniej czeka zabieg, jednak tym razem nie chodzi o łapki, wyskoczyła kolejna rzecz, w głowie się po prostu nie mieści Nie wyrabiam psychicznie i fizycznie.