Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:No mam bardzo oryginalne koty![]()
Moje to ne chca na mnie okrakiemW ogole nie chca na mnie lezec... aby sie przydalo... taka poduszka elektryczna z kota hihihi
PixieDixie pisze:Dixi byl taki ze czasem przychodzil jak sie lezalo. Czy to rano czy wieczorem. Zreszta on czesto jakokolwiek to nei brzmi - spal miedzy moimi nogamiPrzylazil i kladl sie mi albo na boku albo na brzuchu. Rano jak widzial ze ise budzimu to zaraz wlazil mi na plecy / brzuch. I jego "mruuuu " (Wstawaj i dawaj Pixiorowi jesc)
Tez marze cale zycie o nakolankowym kocie. Dixie mial epizody. Rzadko bo rzadko ale czasamii...
Pixior z Coco sa nakolankowi - na KIBLU! Ta sa kurna pierwsi! Ale tak zeby przyjsc to nie. Pixior za to jest napoduszkowy.
Wczoraj juz kimalam na boki jak Pixiasty przylazl... pochylil sie nademna i jego wzrok mowil "POSUN SIE". Maz mial ubaw po pachy bo jeszcze nie spal.
PixieDixie pisze:PIxiasty spi w nogach albo na podusce. Coco w nogach albo czasem wlazi pod koldre. Pixiasty rano po sniadaniu lubi pod koldre wejsc.
Nicia uwaza ze 3 koty na 1 lozku i 2 czlowieki to za duzo. To ona spi w duzym najczesciej na kanapie. No jej wybor
Moli25 pisze:Ze Fuks spi miedzy Nami noc w noc to juz kazdy wie![]()
Ale jak wczoraj Molka nas odwiedzila i sie wpakowała pod kołdrę to juz kazdy zrobił takie oczynawet Fuksiu stanął w bezruchu
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 10 gości