Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:Patka2805 pisze:Za każdym razem mam problem z tym zamkiem.....
chyba z kluczem? Karolina też zgłaszała, wpadła w panikę ,bo nie mogła wyjść. Mam jeden zapasowy ,zostawię w KCH,to może ten będzie lepiej"działał"( to oryginał).
Michcia (Karola) pisze:balbina38 pisze:Patka2805 pisze:Za każdym razem mam problem z tym zamkiem.....
chyba z kluczem? Karolina też zgłaszała, wpadła w panikę ,bo nie mogła wyjść. Mam jeden zapasowy ,zostawię w KCH,to może ten będzie lepiej"działał"( to oryginał).
nie mogłam się wydostać ze 20 minut.
może mi w Galerii Katowickiej źle klucz dorobili?
Beata zostaw mi proszę w witrynę i dorobie go gdzieś indziej chyba, że ktoś kto częściej bywa w Chatce mi dorobi u sprawdzonego rzemieślnika a ja zwrócę kasę?
mir.ka pisze:Duszek pojechał dziś do domku, została u mnie jeszcze Elfi. Była szansa, ze pójdą razem do jednego domu, ale Elfi się tam pies nie podobał.
CatAngel pisze:Jezeli mama lata juz luzem, a od czasu do czasu jest przy malcach, to chyba powinnismy ja przygotowywać do zabiegu sterylki. Bo bedzie nam siedzieć jak Moli i Ramonka. Jeżeli wraca do siebie na włości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 61 gości