!!!Koty z Borów Tuch.- WIELKA PROŚBA STR 40!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2005 9:06

Tika pisze:Wszystkie są piękne :1luvu: !!!!!!!!!!!!

Czy ja mogę adoptować Gwiazdeczkę albo Burke do czasu aż nie znajdą domku :oops: ???

Pewnie, że tak :D ale proponuje Gwiazdeczkę bo Burka ma szansę na dom jeszcze w tym tygodniu :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Wto kwi 19, 2005 9:07

No to proszę o nr konta - mogę wysłać nawet dziś 8).

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto kwi 19, 2005 9:09

Tika pisze:No to proszę o nr konta - mogę wysłać nawet dziś 8).

Suuuuuuper :D :D :D

Już podaję na pw.

Dziękuję :D

Sydney

Post » Wto kwi 19, 2005 9:12

dakota pisze:Sydney :(

Kasa skierowana - będzie za dzień, dwa. 8)

KTO JESZCZE?

Dziękuję :D

Może ktoś jeszcze?

Sydney

Post » Śro kwi 20, 2005 8:27

up! o widzę kota, że masz nowy podpis :D

Sydney

Post » Śro kwi 20, 2005 9:47

Będziemy jechały w tą lub przyszłą sobotę. Może ktoś chciałby przygarnąć jakiegoś młodziaka na odchowanie? Mają super umaszczenie więc nie będą długo szukać domów jak tylko będą zdrowe i trochę nauczone życia w domu. Może ktoś by się skusił?

Sydney

Post » Śro kwi 20, 2005 10:41

Super wiadomość :D Jogi będzie miał dom i to forumowy dom :D :dance: Zabieramy go z lasu w tą sobotę. Może ktoś chciałby jeszcze kotecka?

Sydney

Post » Śro kwi 20, 2005 12:56

Jedziemy w sobotę, więc jeśli ktoś chciałby się dołożyć finansowo lub rzeczowo (jakieś żarełko), to do piątku.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Śro kwi 20, 2005 20:03

Sydney pisze:Super wiadomość :D Jogi będzie miał dom i to forumowy dom :D :dance: Zabieramy go z lasu w tą sobotę. Może ktoś chciałby jeszcze kotecka?

:piwa: :dance: :dance2:

Tika

Post » Śro kwi 20, 2005 23:18

Wstawiłam sobie Gwiazdeczkę i Tulipanka od Ryśki do podpisu 8)

Tika

Post » Czw kwi 21, 2005 6:44

Tika, a netowe kotki Ci sie nie pomyliły? Chyba że Tulipanek jest kopią Gwiazdeczki :wink: .
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 21, 2005 7:12

Tika podpis super :D tylko imiona poprzeskakiwały :lol:

Sydney

Post » Czw kwi 21, 2005 11:32

Już pojutrze jedziemy! Może ktoś jeszcze się dołoży?
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Czw kwi 21, 2005 11:40

Sydney pisze:No to wszystko już wiem... może najlepiej będzie jak zacytuję Dominikę, która wczoraj rozmawiała z P. Krystyną... Dominka mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe? :wink:

Pan z Krakowa dzwonil do p. Krystyny, rozmawiali długo (jak na telefon) bo z 10 min, zadawał pytania, otrzymywał odpowiedzi; zginął mu kot, ma pieska i trójkę dzieciaków i chce znów równowagi, chce znów kotka; nie był jednak zdecydowany.
P, Krystyna rzekła mu na koniec, że ma się zastanowić (doskonale to rozumiem, też bym nie chciała oddać zwierza do kogoś, kto jeszcze się waha) nad tą adopcją, bo są prawdopodobnie jeszcze inni chętni na tę akurat kotkę :) (najpierw gość powie, że chce, a potem się rozmyśli, przyblokuje, a w międzyczasie może inny dobry domek "pójdzie bokiem")
Jak tak to raczej nie - powiedział pan i wygląda na to, że mu ochota przeszła - może przeraża go odległość, a może brak pewności co do charakteru kotki (przypominam, że Mimi jest leśna, nie domowa!) i trudność w ewentualnej reklamacji....
No nie wiem, ale wiem, że niezdecydowanemu ja bym nie dała, ale Krystyna mówi, że brzmiał sympatycznie, jednak wygląda na to, że się wycofał (prawdziwy powód nieznany, jednak zpełną nieprawdą jest jakoby Krystyna oówiadczyła, że żadnych kotów nie wydaje, wręcz przeciwnie, była bardzo szczęśliwa, że te ktosie dzwonily ;))

I to by było tyle na ten temat :D Mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne :) Cieszę się, że tak to wszystko wygląda :D I szukamy dalej domków a ja zaraz wstawię zdjęcia.

Rozmawialam z nim jeszcze po tej rozmowie telefonicznej - chyba nie chcial sie nastawiac na ta kicie, bo podobno byla zarezerwowana. Tak przynajmniej on zrozumial to co mu powiedziano - i był to jeden z powodów dlaczego się nie zdecydował. ;)
A "pan" naprawde jest bardzo miły i rozsądny. :) Mowil, ze nie był przekonany do tej kotki, bo boi sie, że jesli kicia jest leśna i będzie bała sie ludzi, to dzieciaki mogą być dla niej złośliwe - a tego wolal uniknąc.
Wiec jakby ktos mial jakies namiary na małą trikolorke z okolic Krakowa to proszę o kontakt. :)

Mru Mru

Od: Pon gru 22, 2003 14:08

Post » Czw kwi 21, 2005 12:52

Dziwny ten pan, najpierw twierdzi, że paniKrysia nie chciała wydać kotów, potem z kolei, że to on się nie nastawiał, potem, że dzieci będą złośliwe w stosunku do leśnej kici. A do nie lesnej nie będą? Wybacz Mru Mru, ale mnie się ten pan nie podoba, mimo, że miły i sympatyczny. Jakoś tak mija się z prawdą i kręci. I nie jest to pretensja do Ciebie, przecież starałaś sie znaleźć kici dom.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

[poprzednia][następna]