Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 10, 2016 9:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

FElunia pisze:Elfi i Duszek to takie cudne krówki <3 Domku, gdzie jesteś?

gdzieś tam jest i czeka na nie :)

wczoraj miałam telefon, z tych dziwacznych, najpierw ktos dzwonił i po kilku sygnałach zanim odebrałam to już się rozłączał, później odebranego nic nie słyszałam, a w końcu się udało i usłyszałam - czy ma Pani koty do sprzedania? odpowiedziałam że nie do sprzedania tylko do adopcji i baba się rozłączyła 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob wrz 10, 2016 9:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
trochę mnie zapracowało :( , liczyłam, uzgadniałam i jeździłam , później juz nie miałam ochoty na włączanie komputera, chyba ,że znowu ktoś zadzwonił :( , byli też obcy ludzie w domu i straszyli małe koty :( , choc nie przyjeżdżali po nie :(
musiałam też przerobić końcówkę jabłek, wszystkie już w słoikach, choć nie wyszło tak dużo jak się zapowiadało wcześniej, strasznie dużo było zepsutych :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob wrz 10, 2016 19:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Może baba myślała , że jak za darmo , to niedobre ? :twisted:
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie wrz 11, 2016 6:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

cześć :1luvu:
U nas tez mniej jablek niz zwykle.
Na bieżąco zuzywamy.
To szarlotki, to kompoty. Nie ma az tyle by pakować w sloiki.

To chyba najdłuższa adopcja u Ciebie?
Nieustające kciuki :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie wrz 11, 2016 7:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

barbarados pisze:Może baba myślała , że jak za darmo , to niedobre ? :twisted:

możliwe, choć nawet za dużą kasę by ich nie dostała, bo mi się od razu rozmowa z nią nie spodobała
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 11, 2016 7:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Moli25 pisze:cześć :1luvu:
U nas tez mniej jablek niz zwykle.
Na bieżąco zuzywamy.
To szarlotki, to kompoty. Nie ma az tyle by pakować w sloiki.

To chyba najdłuższa adopcja u Ciebie?
Nieustające kciuki :ok:

masz rację, małe juz u mnie ponad 4 miesiące, ale niech siedzą i czekają na odpowiedni domek, wcale mi nie przeszkadzają, liczę ,ze do czasu adopcji nie rozniosą mi domu, bo strasznie rozrabiają, ale cóż to taki wiek, muszą się wyszaleć :D

ja też jabłka zużywałam na naleśniki czy ciasta, bo do jedzenia to tylko końcówka bardzo dojrzałych się nadawała, jeszcze mam kilka, słoiczków jak to nazywam dżemowych zrobiłam niecałe 50 szt, starczy do następnego sezonu
moja jabłoń to antonówka , to już taka trochę zapomniana odmiana i podobno powinna owocować co dwa lata, a ona ma jabłka co rok, moze to z powodu systematycznego cięcia,
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 11, 2016 11:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Proszę o dużo kciuków, bo niedługo czeka nas ważne spotkanie i wydaje mi się ,ze to może być to na co dawno czekamy :D W każdym razie pierwsze wrażenie pozytywne, a co dalej okaże się na miejscu :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 11, 2016 12:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Mówisz - masz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie wrz 11, 2016 13:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Matka jednej mojej znajomej strasznie się chwaliła lat temu trochę, że za yorka 1500 zł zapłaciła. Mały nie miał rodowodu, "no ale jak to nie jest rasowy, skoro za niego tyle zapłaciłam"

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie wrz 11, 2016 14:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

MaryLux pisze:

Matka jednej mojej znajomej strasznie się chwaliła lat temu trochę, że za yorka 1500 zł zapłaciła. Mały nie miał rodowodu, "no ale jak to nie jest rasowy, skoro za niego tyle zapłaciłam"

8O
:201429
Obrazek

Moli25

Post » Nie wrz 11, 2016 14:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

mir.ka pisze:Proszę o dużo kciuków, bo niedługo czeka nas ważne spotkanie i wydaje mi się ,ze to może być to na co dawno czekamy :D W każdym razie pierwsze wrażenie pozytywne, a co dalej okaże się na miejscu :)

Mireczko, kciuki :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Nie wrz 11, 2016 15:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

Kciuki są!!!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Nie wrz 11, 2016 17:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16- Duszek i Elfi w D

MaryLux pisze:

bo tak się niektórym wydaje, że jak zapłacą to rasowy i jeszcze dają sobie wmówić - po co rodowód jak na wystawy je będą jeździć
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]