przecież to sama przyjemność taki widok zaraz z rana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Fontanna poidełko umyte - woda wymieniona . 2 L + 0,5 l dolane we wtorek to 2,5 l w sumie. Dziś odlałam 0,7 l czyli przez tydzień wypiły 1,8 l wody. Cieszę się że poią i siusiają bo to znaczy że nereczki dobrze pracują .![]()
A Pola tradycyjnie mi rozpierdziel w łóżku robi.Wczoraj wieczorem jak przyszłam musiałam wszystko łącznie z kocem poprawiać.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Fontanna poidełko umyte - woda wymieniona . 2 L + 0,5 l dolane we wtorek to 2,5 l w sumie. Dziś odlałam 0,7 l czyli przez tydzień wypiły 1,8 l wody. Cieszę się że poią i siusiają bo to znaczy że nereczki dobrze pracują .![]()
A Pola tradycyjnie mi rozpierdziel w łóżku robi.Wczoraj wieczorem jak przyszłam musiałam wszystko łącznie z kocem poprawiać.
Woda też wyparowywuje i to szybko jak jest obieg, a przez tydzień to sporo wody może wyparować
klaudiafj pisze:No na pewnoNajgorzej to myć to ustrojstwo
Ewa L. pisze:Moje 3 paczki z zoo+ zostały już przekazane do DPD i wyruszyły w drogę. Jest szansa ,że na poniedziałek będą już u nas. Ciekawe czy dziewczynkom spodoba się nowa zabawka którą wzięłam im za punkty.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moje 3 paczki z zoo+ zostały już przekazane do DPD i wyruszyły w drogę. Jest szansa ,że na poniedziałek będą już u nas. Ciekawe czy dziewczynkom spodoba się nowa zabawka którą wzięłam im za punkty.
Przepiękny widok z rana![]()
Z nami tylko śpi Fuksiu, Molcia zawsze koło łóżka w legowisku lub okrągłym drapaku.
Za punkty teraz marzy mi sie ten średni drapak. Juz mi niewiele brakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 40 gości