A wsparcie należy się KAŻDEMU kotu, który jest w potrzebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:alessandra pisze:zapraszamy na magiczny bazarek dla Morfa na zdrowie viewtopic.php?f=20&t=176597
dziękuję, ale nie mogę tak Was naciągać, nie jestem w takiej potrzebie, damy radę, zrobimy sobie pchli targ, poważnie. Morf jest rezydentem, jemu się nie należy takie wsparcie. Duża musi ogarnąć i ogarnie.
Baltimoore pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A wsparcie należy się KAŻDEMU kotu, który jest w potrzebie
czarno-czarni pisze:https://www.facebook.com/bandatrojgapl/
zajrzyjcie proszę - kotka Biała Podlaska...
czarno-czarni pisze:alessandra pisze:zapraszamy na magiczny bazarek dla Morfa na zdrowie viewtopic.php?f=20&t=176597
dziękuję, ale nie mogę tak Was naciągać, nie jestem w takiej potrzebie, damy radę, zrobimy sobie pchli targ, poważnie. Morf jest rezydentem, jemu się nie należy takie wsparcie. Duża musi ogarnąć i ogarnie.
alessandra pisze:czarno-czarni pisze:alessandra pisze:zapraszamy na magiczny bazarek dla Morfa na zdrowie viewtopic.php?f=20&t=176597
a co mnje tu Ciotka bendom ustawiali , no , a dzie przepis,że tylko na tymczasy siem robi -my sfoje wiemy i nico z tego gadania nie przyjmujemy , a Morfowi fszystko siem należy Tuliś
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 92 gości