Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ventrue1 pisze:Jaka bieda z tej Tereski!
Nie dość że uratowano ją przed niechcianym macierzyństwem to prawdopodobnie uratowano jej życie pozbywają się guziora...
PS jest wielka bo dzięki niej takie koty są odkrywane !!
Katia K. pisze:No i poszło 10 zł dzięki mojemu linkowi z poleceniem, z którego skorzystała marivel
Chiara pisze:Na zdjęciach kotka N°2593 - Pelagia.
Podobno połowa kotów w Łęcznej to jej dzieci, rodziła od lat po trzy mioty w roku. Dzięki Powszechnej Sterylizacji już więcej rodzić nie musi.Średnio urodziwa choć od kiedy nie rodzi, nie karmi, ale za to sama je do syta powoli pięknieje. Jest bardzo mądra, kontaktowa i przesympatyczna. Lubi koty i dzieci, nie dokucza nawet świnkom morskim!
Czeka na dobry dom z ogrodem pod telefonem 505-916-494.
marivel pisze:Katia K. pisze:No i poszło 10 zł dzięki mojemu linkowi z poleceniem, z którego skorzystała marivel
o to już gdzieś widać? Mi przyszło tylko info, że zaliczyli mi darowiznę 3,62 zł( albo cos koło tego )
Brawo!
wygenerowałeś darowiznę
Fundacja "Szare, bure i łaciate"
2016.08.27 polecanie użytkowników - promocja 10zł 10,00 zł
Zaproś znajomych do wspierania i zdobądź dodatkowe 10zł dla wspieranej przez Ciebie organizacji!
ewar pisze:To bure w czerwonym kubraczku![]()
![]()
CUUUDO!!!!
Katia K. pisze:marivel pisze:Katia K. pisze:No i poszło 10 zł dzięki mojemu linkowi z poleceniem, z którego skorzystała marivel
o to już gdzieś widać? Mi przyszło tylko info, że zaliczyli mi darowiznę 3,62 zł( albo cos koło tego )
Dostałam mailaBrawo!
wygenerowałeś darowiznę
Fundacja "Szare, bure i łaciate"
2016.08.27 polecanie użytkowników - promocja 10zł 10,00 zł
Zaproś znajomych do wspierania i zdobądź dodatkowe 10zł dla wspieranej przez Ciebie organizacji!
Co więcej, do jutra jeszcze jest ważna ta promocja, także jeśli w ciągu następnych 29 godzin wejdzie tu ktoś i zarejestruje się na fanimani, korzystając z linka
https://fanimani.pl/zaproszenie/698/051 ... 973a40761/
na konto PS poleci kolejna dycha
ewar pisze:Jak ja lubię ten wątek
Anna61 pisze:Jutro odwożę od nas na sterylizację kolejną kotkę dzięki Powszechnej Sterylizacji![]()
2 maluchy szukają domku, ale już chociaż kotka nie będzie rodzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 714 gości