Łał

Zgrałam już swoje zdjęcia. Obrobię i wrzucę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agusia pisze:pestkowanie ?.. masz na mysli drylowanie...ee... wiadomo czego ?..
Aga1 pisze: ...najwyższa pora umówić się na pestkowanie ....
Wojtek pisze:Piękny AtonAga1 pisze: ...najwyższa pora umówić się na pestkowanie ....
Taki problem mi się nasunął:
Załóżmy, że kot "jajeczny" zdobył jakieś tytuły, np. Europejski Champion, a następnie został wykastrowany i w dalszym ciągu jest wystawiany.
To zaczyna od "zera" wśród Premiorów, czy kontynuuje karierę i walczy od razu o tytuł Światowego Premiora?
Aga1 pisze:Wojtek pisze:Piękny AtonAga1 pisze: ...najwyższa pora umówić się na pestkowanie ....
Załóżmy, że kot "jajeczny" zdobył jakieś tytuły, np. Europejski Champion, a następnie został wykastrowany i w dalszym ciągu jest wystawiany.
To zaczyna od "zera" wśród Premiorów, czy kontynuuje karierę i walczy od razu o tytuł Światowego Premiora?
Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia jak jest![]()
![]()
Chociaż wg mnie byłoby to dziwne gdyby kot wraz z jajkami tracił wszystkie tytuły ...
Aton napewno od początku będzie startował w klasie Premiorów
Wojtek pisze:Aga1 pisze:Wojtek pisze:Piękny AtonAga1 pisze: ...najwyższa pora umówić się na pestkowanie ....
Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia jak jest![]()
![]()
Chociaż wg mnie byłoby to dziwne gdyby kot wraz z jajkami tracił wszystkie tytuły ...
Aton napewno od początku będzie startował w klasie Premiorów
Też nie sądzę, żeby stracił tytuł. Sądzę, że tytuł jest dożywotni
Ciekawi mnie, czy będąc Europejskim Championem, walczy od razu o Światowego Premiora, czy też jako EC musi zaczynać w klasie otwartej Premiorów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości