postępy robię

Cześć Ewuś i dziewczynki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
Cześć Ewuś i dziewczynki![]()
![]()
Moli25 pisze:agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
chciałabyś być na drugiej, spóźnialskie są na 3 dopiero
Moli25 pisze:agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
agusialublin pisze:Moli25 pisze:agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
no a tak się cieszyłam![]()
![]()
PixieDixie pisze:O widze ze neie tylko ja zwracam uwage na solidnosci grubosc szuszarkiWszak koty po niej laza to musi byc stabilna
![]()
A jaki numer wywyineli? Moi tez sa neiznosni czasami pod tym wzgledem. Jak sie nie zadzwoni co 2 dni to ...
Kurcze raz to sie pochorowali tak ze mieli oboje blisko 40 st gorączki... ale nikomu nie dali znac... nikomu ... a potem pretensje... wrrrr
Gosiagosia pisze:Cześć Ewunia
Ja siedzę na działce i też wyrzuciłam pościel na ławkę i w nocy będę czuła świeżość. W Warszawie nie mam takiej możliwości![]()
Pogoda ekstra posiedziałam na leżaczku i wygrzałam się. Z koteczków tylko trzy przyszły ale tylko Czarnuszek jest stały przyszły jeszcze dwa z przypadku. Nie wiem gdzie podziały się bialoczarne Kropeczka Piracik i biały ogonekMam tylko nadzieję że zmieniły stołówkę.
agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:agusialublin pisze:O kurcze na drugiej stronie nowego wątusia się witam![]()
![]()
postępy robię![]()
![]()
Hehehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 20 gości