Wyniki takie sobie.

Nadal widac niewłaściwą prace nerek.
Na wynikach wskazujacych choroby reumatyczne się nie znam wiec się nie wypowiem,
Jutro miałam miec wizyte u reumatologa. Rozmawiałm własnie z Kasią- Kropką XL apo zakończeniu rozmowy rzy nieodebrane połaczenia.
To raptem telefon z przychodni ,ze nie będzie pani doktór i jestem przepisana na 13wrzesnia na 9 rano.
Wyniki juz mam to cierpliwie zaczekam,Dwa tygodnie to nie jest długo.
Koty wporzadku,Biały Jasmin o dziwo nocuje wdomu .Postawiłąm mu nawet wpokoju tace zjedzeniem i przymykam drzwi,Świerzbowiec na brodzi ejuz niemal zwalczony.
Siemus mi ise zawieruszył i troche się martwie bo lubił przychodzic na noc do mojego łózka i spac w nogach,
Nie było go juz dwie noce ale on juz tak miewał wiec nie popadam w panikę
.Makabra chodzi ze mną na spacerki z psami.Obchodzi dumna cały teren pokazujac gdzie sa dziury w siatkach i ulubione przejścia:)
Zajęta byłam porzadkowaniem komórki,W poniedziałek wyworza duze gabaryty śmieciowe i to jedyna okazja by pozbyc sie nagromadzonych niepotrzebnie rzeczy,
Juz zdołałam posprzatac tylko jeszcze zapakowanie śmieci w worki i wyniesienie pod bramę.
Syzyfowa praca.Pewnie znowu przz rok cos się uzbiera .No ale mam juz dostep do wszystich rzeczy i wiem co tam mam .
W nocy bóle stawów nie daja spać.Dopiero nad ranem przysypiam.Straszny ból...