Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Boncuś jeszcze je, przytula się, nie wiem ile to potrwa, każde spojrzenie na niego powoduje łzy Dopieszczam, całuję, niech będzie najszczęśliwszy przez ten czas który nam pozostał...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Dziękuję dziewczyny. Nadal jesteśmy, apetyt spory, chęć do życia też... Boncuś zawsze był twardym zawodnikiem, niesamowity jest, wygrzewa się na słoneczku, woła mnie co chwilę żebym z nim siedziała, a mnie zupełnie siadła psychika
Dzięki. U Boncusia bez zmian, je i krzyczy na mnie, chodzi coraz gorzej Betty miała atak padaczkowy na spacerku, pewnie przez te upały, ale przestraszyła mnie okropnie