Dobrej nocki życzę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Ewa nie tylko Twoje sa rozkapryszone, moje tez wybrzydzaja. A najgorsze jest to ze ja im kupuje drogie i dobre jedzenie a one chca gourmeta.Lubia tez Naturea, Shebe i Natures no i miesko. Dogadzamy tym naszym koteczkom.
PixieDixie pisze:Kocie fochy .... na jedzenie... ehhh
Moje tez greenwoodem gardzily.
Dolina noteci tez gardza. Ogolnie gardza wszystkim co nie jest fast foofem nawet cosma ostatnio sie zbrzydla. Nie mam sily.
Co do problemow ze spaniem moj M. tez dzisiaj mial problemy. Mowi ze cala noc mu sie snilo ze nie umie zasnacKurde jakas incepcja
Ewa L. pisze:Pan kurier pozytywnie mnie zaskoczył. Niedawno przyniósł mi przesyłkę z zoo+.![]()
Polcia już obejrzała zawartość paczki i zaakceptowała zakupy. Zuzia ma swój czas na zapoznanie się z nowymi rzeczami.
Pieczareczki do farszu z cebulką podsmażone i doprawione czekają na ostygnięcie. Zaraz przygotuję piersi i zetrę ser.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Pan kurier pozytywnie mnie zaskoczył. Niedawno przyniósł mi przesyłkę z zoo+.![]()
Polcia już obejrzała zawartość paczki i zaakceptowała zakupy. Zuzia ma swój czas na zapoznanie się z nowymi rzeczami.
Pieczareczki do farszu z cebulką podsmażone i doprawione czekają na ostygnięcie. Zaraz przygotuję piersi i zetrę ser.
Swietnie![]()
Do Ciebie mam 2godziny 40 minut! Akurat będę na obiad![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 16 gości