Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2016 13:07 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Wróciłam z łapanki ( jak ja tego nie lubię :oops: ) kotka ,5 kociaków 3 m.lub trochę więcej , a kotka już ma następne ma :cry:
W dodatku druga koteczka na oko ok.4 m. z widocznymi sutkami.

Okazuje się że ma z rok,kociąt nie ma ,koteczka nie oddala się od firmy ,potwierdziły to 3 osoby ,mówiąc że nie ma mowy o kociętach
Więc urodziła i umarły?
Ludzie bardzo przyjaźnie nastawieni do kotów ,karmią ,chcą te zostawić ,potrzebują pomocy w sterylizacji.
Udało mi się złapać kotkę ,w lecznicy potwierdziły że mogła mieć małe lub tuż przed porodem :roll: to drugie mi nie psuje .
Kotka został w lecznicy .
Czemu jest mini kotkiem? tego nie wie nikt i pewnie się nie dowiemy.
Kolejne łapanki w październiku.

Mam straszny dyskomfort psychiczny ,zadzwoniłam do ludzi ,obszukają teren ,na szczęście teren malutki i czysty ,bez zakamarków.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 19, 2016 13:23 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Może jednak biedactwa nie żyją :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sie 19, 2016 14:47 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dzwoniłam do Nich ,ale nic ,po prostu nie ma .
Jeszcze jeden członek firmy który jest na urlopie mówił że doił ją te 3 m. czy jest możliwe że kotka dostała pokarmu na żądanie ,czy raczej miała kociaki :roll:
U psów tak jest ,moja Jagunia jak tylko przyniosłam tyciego kociaka poczuła się matką całą gębą i dostała mleka .

Jestem złą służbą dla biednego Filipka ,koniec z jedzeniem 12 razy ,koniec! brzuszek musi kiedyś odpocząć .
Obrażony poszedł spać i dobrze :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 19, 2016 15:53 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dorciu a co Kropcia tam wykrzykuje :ryk:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sie 19, 2016 16:36 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

kaja888 pisze:Dorciu a co Kropcia tam wykrzykuje :ryk:

brzydko ,chyba mięchem rzucała :mrgreen: wybaczam jej jednak bo cóż mi innego pozostaje :wink: zwłaszcza że hołubi Ineczkę .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 19, 2016 21:45 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Koteczka Ginger pojechała do domku stałego :) już nie będzie się tułać po krzakach

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sie 19, 2016 21:57 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Elu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 19, 2016 22:23 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

kaja888 pisze:Koteczka Ginger pojechała do domku stałego :) już nie będzie się tułać po krzakach

Super :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt sie 19, 2016 22:24 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Super wiadomosc:)
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Sob sie 20, 2016 6:22 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Extra wiadomość!

Dorotko, wstawiałam foty maluchów na poprzedniej stronie.
Czy mogłabyś wstawić jeszcze raz i podpisać, które jest które?
Przepraszam, ale trochę mnie ominęło.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob sie 20, 2016 16:45 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Chudzinka vel Inka
Obrazek
Obrazek

Filipek ,chyba znów boli brzuszek ,przyczyna? najadł się karmy suchej dla dorosłych ,jak zobaczyłam odchodzil od michy :?
Obrazek
Lady albo Gaga :wink:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 20, 2016 18:31 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Strasznie fotograficzne malce :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sie 20, 2016 18:56 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

a ja jak tylko mam chwilkę cykam i cykam i ..cykam :mrgreen:
Nie lubię ich ,nie lubię żadnych kotów :twisted: a zwłaszcza tych co robią totalną rozpierduchę :twisted:
ale patrzę na nich z zachwytem i miłością :oops: i tak sobie myślę jaka ja głupia :201429
a już te choruski to w ogóle... :oops:

Wczoraj dzwoniła Pani o kotka ,niestety dom wychodzący ale podobno pod kontrolą nigdy sam i samopas ,kotka ich odeszła rok temu ,rak. miała 17 lat.
Mówi że już dojrzała ,porozmawia z mężem o dwupaku .
Nie wysłuchała dalej ,bo już chciała rozmawiać z chłopem .
Późnym wieczorem dostaje sms kiedy może przyjechać po dziewczynki.
Przeprosiłam za niedogadanie i obiecałam wyjaśnić resztę w sobotę.
Niestety Pani już nie odebrała ode mnie tel.

Wczoraj wieczorem nabyłam drapak ,Rufcia jak marzenie :1luvu: za 1/4 ceny .Pani spodziewa się dzidziusia i musiała zwolnić troszkę miejsca ,co prawda chciała więcej ,ale mój urok osobisty zadziałał nawet przez komórkę :smokin:

Koty były dwa ,brytyjczyki ,w trakcie zabawy jeden odszedł ,zawał ,zator ..rozpacz straszna.

Moje kociaste zachwycone ,zwłaszcza Tytuś który kochał hamak ,a ja mu zabrałam :oops: i oddałam Izie do Fundacji.

Ten drapak jest mniejszy ale masywniejszy ,marzył mi się nowy ,ale co tam ,obyło się bez rat ,jak za gaz będzie mało to i z rachunkami powinnam się wyrobić .
Oczywiście wielkie dzięki należą się nie ocenionej Wioli W. która pojechała po drapak razem z moim Gadziną.
Chociaż jechała z takim przystojniakiem to raczej Ona powinna mi dziękować :mrgreen:
Wiolu :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 20, 2016 19:30 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

dorcia44 pisze:Obrazek

Dzięki wielkie!!
A to bure, patrzące do góry obok Sreberka (Lady/Gaga)?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]