Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Oj to nie dobrze.
Zuzi ukradli ząbka w czerwcu. Pysio wyglądał masakrycznie ale po zdjęciu kamienia okazało się ,że tylko jeden był do usunięcia. Bardzo szybko wróciła do siebie. Mam nadzieję ,że z Pusią będzie tak samo.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Oj to nie dobrze.
Zuzi ukradli ząbka w czerwcu. Pysio wyglądał masakrycznie ale po zdjęciu kamienia okazało się ,że tylko jeden był do usunięcia. Bardzo szybko wróciła do siebie. Mam nadzieję ,że z Pusią będzie tak samo.
Pusia jako takiego dużego kamienia nazębnego nie ma ale w trzonowych ma zapalenie z wydzieliną ropną. Zobaczymy jutro bo nie chciałam czekać dłużej i dr Karewicz zapisała nas na 8,15 ale jeszcze wyniki badań. Może będzie tak jak z Zuzią oby tak było.
Gosiagosia pisze:Dziękuję Ewuniu, poczytałam i kupię, mam nadzieję że będzie u mnie w sklepie zoologicznym.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Dziękuję Ewuniu, poczytałam i kupię, mam nadzieję że będzie u mnie w sklepie zoologicznym.
W zoologicznych może nie być ale spróbuj u weta bo to jest produkt chyba weterynaryjny.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Dziękuję Ewuniu, poczytałam i kupię, mam nadzieję że będzie u mnie w sklepie zoologicznym.
W zoologicznych może nie być ale spróbuj u weta bo to jest produkt chyba weterynaryjny.
Dziękuję jutro będziemy z Pusią i zapytam o ten preparat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości