Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Grafik 15.08.-21.08.
15.08. pon. rano Gosia wiecz. Agata
16.08. wtorek rano Agnieszka wiecz. brak
17.08. środa rano Beatka wiecz. brak
18.08 czwartek rano brak wiecz. brak
19.08. piątek rano brak wiecz. brak
20.08 sobota rano brak wiecz.brak
21.08. niedziela rano brak wiecz. brak
CatAngel pisze:Aga koty na trójce są na kuracji antybiotykowej ustalonej przez wetaNie można im niczego zmieniać, ani przerywać kuracji. Artek jak źle sie czuje to do weta musi jechac.
Prosze nie umawiać do mnie na dyżur w tym tygodniu żadnych osób do pomocy czy adopcji. Nie jestem na siłach od wczoraj. Pół twarzy mi spuchłoI raczej wolę się ludziom nie pokazywac
Agnieszka2015 pisze:CatAngel pisze:Aga koty na trójce są na kuracji antybiotykowej ustalonej przez wetaNie można im niczego zmieniać, ani przerywać kuracji. Artek jak źle sie czuje to do weta musi jechac.
Prosze nie umawiać do mnie na dyżur w tym tygodniu żadnych osób do pomocy czy adopcji. Nie jestem na siłach od wczoraj. Pół twarzy mi spuchłoI raczej wolę się ludziom nie pokazywac
Na pewno ta opuchlizna dodaje ci tylko uroku
CatAngel pisze:Agnieszka2015 pisze:CatAngel pisze:Aga koty na trójce są na kuracji antybiotykowej ustalonej przez wetaNie można im niczego zmieniać, ani przerywać kuracji. Artek jak źle sie czuje to do weta musi jechac.
Na pewno ta opuchlizna dodaje ci tylko uroku
Nie drażnij mnieod wczoraj nie mam siły, nic tylko leżę
nawet nie mam siły isc na dyzur dzisiaj, ale ktos musi bo nikt sie jeszcze nie zapisał.
CatAngel pisze:
Aga są zastrzyki dla Sol? Czy to w takich cienkich strzykawkach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 115 gości