Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2016 17:37 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

:ryk:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 16, 2016 17:59 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Fajna budka, radoche maja:)
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Wto sie 16, 2016 18:59 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Nawet nie myślałam że tak będzie ,ale sama budka jest śliczna ,mięciutka i w koty :wink: teraz pilnuję bo psice chcą ją zasiedlić ,wierzchem :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 16, 2016 19:06 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

:ryk: dobrze ze kotow dużo mogą na zmiany pilnowac;)
Obrazek

Kalai

Post » Wto sie 16, 2016 19:16 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

LimLim pisze:Dorciu to jedno z ostatnich zdjęć Limka http://malgorzata.baczewska.com/limlim/

:201428 :(

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 16, 2016 19:18 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dorotko , łańcuch polecam antyprzecięciowy , inaczej bedziesz ogniwek szukać w kupie a nie tylko gumki . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 16, 2016 20:32 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

barbarados pisze:Dorotko , łańcuch polecam antyprzecięciowy , inaczej bedziesz ogniwek szukać w kupie a nie tylko gumki . :twisted:

:strach: :smiech3:

Dziś oszalały śmierdziele ,po prostu co niektóre poniosło :twisted:
Smażyłam niedawno mlone :wink: ,ułożyłam piknie na talerzu :wink: rozmawiając z Marcelibu :1luvu: poszłam do pokoju ,coś mnie tknęło i do kuchni ,a tam przedni widok ,większa połowa kotletów nadżarta ,a z miną wielce zadowoloną z boku siedzi Gaga /Zgaga i zaczyna kolejnego :twisted: jak to się sraką nie skończy to będzie cud we Włochach :twisted:
a co Gadzina weźmie do pracy? :ryk:
Na szczęście zaraz zmory idą spać .
Klatka to fajna sprawa :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 16, 2016 21:17 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dorciu to jednym słowem masz ubaw po pachy :ryk:
ja dzisiaj jestem wypluta po kotach na amen :( byłam sama doglądać Koteczki i resztę nakarmić. Wczoraj Kocia była super miziasta i towarzyska a dzisiaj masakra połowa kota :( taka wystraszona ta sfora nie daje jej spokoju zazdrosne są czy co??? stałam 1,5 godz. przy niej a ona ani kęsa nie zjadła :( a te wszystkie koty otoczyły nas tzn. mnie i Kocię i tak gapiły się na Kocię ona się trzęsła i warczała więc nie wiem co w ciągu dnia się działo skoro ona tak się zachowywała. Wczoraj podeszła do karmienia a dzisiaj znalazłam ją w najciemniejszym kącie. Domek dla niej się szykował ale dopiero w sobotę, może jutro jak wyjdziemy we dwie to jedna będzie odganiać resztę a ją trzeba podkarmić, dzisiaj po 1,5 godz walki żeby zjadła chociaż kawałek, poddałam się ledwo ciepła i poszłam do domu. Mam nadzieję, że do soboty jakoś się ucywilizuje żeby domek się nie rozmyślił. Tylko jeszcze musi być chemia między nimi - taki jest warunek domku, mam nadzieję, że będzie. Jutro będę naciskała, żeby nie czekać do soboty - nawet byłybyśmy gotowe jutro ją zawieźć ale zależy to od decyzji przyszłego domku. Ja kompletnie się nie nadaję do takich akcji :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto sie 16, 2016 21:21 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

dorcia44 pisze:.....
Ja mam ważne zadanie ,lecę za każdą malizną i sprawdzam urobek ,to już obsesja :oops:

Ja przy małych non stop tylko sprawdzałam kto jaką kupę robi, albo zbierałam próbki do pojemniczków :twisted:
Znajomi śmieli się ze mnie, bo łatwo było odgadnąć co robię :lol:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro sie 17, 2016 16:57 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Elu ,tu nie ma na co czekać tylko kota w transporter i do weta ! to nie jest normalne zachowanie :idea: nawet na Popularną ją zawieź .

Hania66 ,wszak nic tak u dzieci nie cieszy jak dobra kupa :ok:

Filipek je i nie ma sraki ,od dłuższego czasu też nie rzyga :ok: i chwała mu za to :201494

Fajnie było wejść do domu gdzie trwało jedno wielkie kocie szaleństwo ,tylko skrzydeł im brak :lol: i te rozdarte dzioby jeeeeeeeeeeeśććć :1luvu:

Dziś w końcu przyszła paka dla kociaka :wink: Intenstinal i Sensitiv .potrzymam jeszcze na takiej diecie chwile
+ pierś got. i pomalutku będę dostawiała co innego .
Mamy czas i 36 saszetek dietetycznych :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 17, 2016 19:55 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Obrazek

piękny
przykro mi bardzo
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw sie 18, 2016 6:26 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Dorciu Kocia znalazła sobie ustronie miejsce w krzakach w oddali od kotów tam jest budka styropianowe wczoraj wyszła zjadła wątrobę była z nią jedna koteczka nawet jadły obok siebie wiec sytuacja jest opanowana a jutro wieczorem przyjeżdża koleżanka z pracy może weźmie Koteczke na stałe - poproszę o mocne kciuki żeby sobie przypadły do gustu :) jak będzie ja brała to od razu pojedziemy z Koteczka na popularną bo to będzie już późno żeby ją obejrzano odrobaczono odpchlono i nie wiem co jeszcze można Koci zaaplikowac przed zabranie do domu. Ale póki co ważne żeby Kocie chciał wziąć do siebie. Ja juz dzisiaj kupie kuwete i zrobię wyprawkę - mam nadzieje ze nie zapesze. Także jutro ważny dzień a w zasadzie wieczór :strach:
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw sie 18, 2016 7:17 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Trzymam mocno :ok:
U mnie 5 kociaków robi totalną rozpierduchę ,co tu się dziwić że wstaje po 5 potem jest nieprzytomna .
Wczoraj ,późnym wieczorem jednemu udało się założyć Gadzinowy but na głowę i uciekać przed nim na oślep :strach: drugie wlazło w szelki Bafinki i ta sama śpiewka . :strach:
Nie dałam rady ,po 23 zamknęłam i odetchnęłam z ulgą . :oops:
Zaraz lecę do pracusi odpocząć troszkę :twisted: :smokin:

W dodatku całkiem dni mi się po mieszały :oops: ja nie winna tylko ten wolny poniedziałek :oops:

Chudzince zaczęły odpadać strupy po zastrzykach .
Goi się.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 18, 2016 17:03 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

:ryk: wesoło masz :) bialasy też wstają koło 5 i szaleją z moimi. Więc pies wstaje i stwierdza ze jak wszyscy wstali to czas na spacer :twisted: Dziewczynka na antybiotyku bo teraz jej znów oczko brzydkie.

LimLim paczka wysłana:)
Obrazek

Kalai

Post » Czw sie 18, 2016 17:48 Re: Tytek Kot Nad Koty.CHUDZINKA 6 TYŚ LEUKOCYTÓW ROSNĄ co

Kalai pisze::ryk: wesoło masz :) bialasy też wstają koło 5 i szaleją z moimi. Więc pies wstaje i stwierdza ze jak wszyscy wstali to czas na spacer :twisted: Dziewczynka na antybiotyku bo teraz jej znów oczko brzydkie.

LimLim paczka wysłana:)

Pieniążki Dorci przekazane :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]