Gosiagosia pisze:Klaudia co to znowu za czarnowidztwoTwoje dzieci będą najpiękniejsze dla Was
Przy obecnym rozwoju badań genetycznych wszystko można zbadać i wykluczyć wady rozwojowe itp. Nie myśl o złych rzeczach tylko o dobrych.
Popieram w 100 %

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Klaudia co to znowu za czarnowidztwoTwoje dzieci będą najpiękniejsze dla Was
Przy obecnym rozwoju badań genetycznych wszystko można zbadać i wykluczyć wady rozwojowe itp. Nie myśl o złych rzeczach tylko o dobrych.
klaudiafj pisze:Dziękujęu nas tez slonce. Ja mam ochote zwiedzac, ale przyszly kobiece dni i nie wiem czy gdzies pojade :/ A z tym moim pecherzem latam co 10 min :/
Stasznie mam ochote na Krakow znów albo na zwiedzanie zamku
klaudiafj pisze:Wlasnie nie za czesto tylko pogłębia mi sie przewlekly problem :/ ale znowu w tym tyg nie zrobie badan, wiec nie pojde tez do lekarza. Musze czekac do nastepnego tyg.
klaudiafj pisze:Tym razem naprawde pojde do lekarza, bo to mi juz utrudnia zycie. Chodzic co 10 min do wc i siedziec na nim nawet godzine nie jest fajnie. :/
klaudiafj pisze:Dziękujęu nas tez slonce. Ja mam ochote zwiedzac, ale przyszly kobiece dni i nie wiem czy gdzies pojade :/ A z tym moim pecherzem latam co 10 min :/
Stasznie mam ochote na Krakow znów albo na zwiedzanie zamku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości