Kupila Ciociu, ale ja nie jestem zainteresowany
Fuksiu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Hej
Jak na urlopie?:D
Ja tak z NIcia nie potafie. PIxior to obcinanie pazurow traktuje jak wizyte u kosmetyczki. A te dwie pancie to masakra... nie ma opcji. Ale no o ne tez nie drapia tapczana.... tylko drapak. W porowananiu do Pixiora.
Moli przypomnij mi kiedy wyjezdzacie? Wtorek?
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Hej
Jak na urlopie?:D
Ja tak z NIcia nie potafie. PIxior to obcinanie pazurow traktuje jak wizyte u kosmetyczki. A te dwie pancie to masakra... nie ma opcji. Ale no o ne tez nie drapia tapczana.... tylko drapak. W porowananiu do Pixiora.
Moli przypomnij mi kiedy wyjezdzacie? Wtorek?
Świadomość tego ze jestem na urlopie wprawia mnie w stan ekstazy![]()
![]()
na ile jedziecie?
ja dopiero w sobotę, całkiem w przeciwnym kierunku niż Ty
Wyjeżdżamy we wtorek, w czwartek Messi wraca do swojego domku, pod nasza nieobecność bedzie pod opieka mamyz Molka juz sie ładnie dogadują, z Fuksem nie było problemu nigdy
to są przyjaciele
![]()
Pogoda na urlop zapowiada sie średnio, 19-24 stopnie,ale mi wystarczy inne powietrze, morze i ja juz odpoczywam
mir.ka pisze:już spakowani? a koty całą trójka też zmieniają miejsce czy obsługa w domu?
Moli25 pisze:mir.ka pisze:już spakowani? a koty całą trójka też zmieniają miejsce czy obsługa w domu?
M śpija mieszkanie ogarniam, teście zaraz bedą, bo jadą z nami. Koty wyprowadzają sie do mojej mamy, która juz przebiera nożkami. Naprawdę rozczula mnie to jak ona je kocha i jak o nie dba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 49 gości