Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2016 20:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Ewa L. pisze:Fuksiu co ty na to ?

Obrazek

Nakazalem Dużej kupic, jutro!
Fuks
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sie 13, 2016 20:04 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Moli25 pisze:

Obrazek

Fuks

W robalu zwanej biedrom za 9,99 zł
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sie 13, 2016 20:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Messi jest rozkoszny, słodki do zjedzenia. Widać jaki to przecinek w porównaniu z moimi baryłkami :mrgreen:
Śpi miedzy Nami, Fuks ustąpił miejsca, poszedł w nogi, teraz to w ogóle sie śpi na misie, doslownie cztery dupy przy dupach i śpi sie.
Molka powoli sie "odbraza" mniej krzyczy na Messiego, przechodzi obojętnie. Raz jak mu zdzielila łapka to biedny położył sie przed nią :lol: ja nie wchodzę w jej kompetencje, niech wychowuje szczyla, bo jest lekko mówiąc "rozpuszczony" :ryk: ale to cudowne dziecko, ale nie daje sobie pazurków obciąć! Mam kilka głębokich ran :| wpada w taka histerie ze wolimy go nie stresować.
Ładnie sie bawią z Wujkiem Fuksem, jedzą razem z miseczki i chodzą prawie w tym samym momencie do wc :lol:

Ogólnie śmiesznie :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 13, 2016 20:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:

Obrazek

Fuks

W robalu zwanej biedrom za 9,99 zł

wiem Ciocia,wiem! Mówiła ze widziała to, ale czemu nie kupiła?musze ją okrzyczec
Fuks
Obrazek

Moli25

Post » Sob sie 13, 2016 22:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Bo kotki są bardziej :wink:
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 14, 2016 5:37 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Niedziela, urlop a ja już na nogach.posiadanie kotów 2+ jest nadzwyczaj wymagające poświecenia. Chylę czoła wszystkim, ale to WSZYSTKIM co maja więcej już 2 koty :oops: :201440

8 kg kota jak Ci przebiegnie po twarzy brzuchu i pal licho nogach stawia człowieka na proste nogi w mig.
Rozumiem potrzebę zrobienia kupy, głodu, zabawy, ale o 6 rano ? To nie humanitarne :lol:

Nakarmione wszystkie sztuk 3, miseczki trzeba ustawiać na wysokościach. Molka je na półce nad RTV, Fuks na najwyższym blacie kuchennym a Messi na podłodze :201461 niestety smarkaczowi nie daje spokoju co wszyscy maja w miskach, kombinuje jak koń pod gore by sie do towarzystwa dostać :lol:

Ma ktoś pomysł jak te pazurki obciąć ? Naprawdę ma szpony potworne, aż zakręcone jak lody świderki :roll: :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Nie sie 14, 2016 6:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Spróbuj może na śpiocha.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie sie 14, 2016 10:39 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Moli25 pisze:Niedziela, urlop a ja już na nogach.posiadanie kotów 2+ jest nadzwyczaj wymagające poświecenia. Chylę czoła wszystkim, ale to WSZYSTKIM co maja więcej już 2 koty :oops: :201440

8 kg kota jak Ci przebiegnie po twarzy brzuchu i pal licho nogach stawia człowieka na proste nogi w mig.
Rozumiem potrzebę zrobienia kupy, głodu, zabawy, ale o 6 rano ? To nie humanitarne :lol:

Nakarmione wszystkie sztuk 3, miseczki trzeba ustawiać na wysokościach. Molka je na półce nad RTV, Fuks na najwyższym blacie kuchennym a Messi na podłodze :201461 niestety smarkaczowi nie daje spokoju co wszyscy maja w miskach, kombinuje jak koń pod gore by sie do towarzystwa dostać :lol:

Ma ktoś pomysł jak te pazurki obciąć ? Naprawdę ma szpony potworne, aż zakręcone jak lody świderki :roll: :lol:

ja tą mała dwójkę karmie najpierw, wołam je do pokoju i zamykam z jedzeniem, duze muszę chwilke poczekać ale inaczej nic by nie zjadły bo tamte od razu pchają sie im do misek

z pazurkami nie poradzę bo ja nie obcinam, chyba dwa razy obcięłam duzym tzm wet ale tak targały meble ,ze nie robiłam tego wiecej, zresztą do zdzierania pazurków to mają drewno do kominka
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 14, 2016 11:19 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Hej :)
My tak obcinamy pazurki, ze m. trzyma kota na kolanach brzuchem do gory a ja obcinam :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sie 14, 2016 14:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

lilianaj pisze:Spróbuj może na śpiocha.

Pomogło!kot był w ekstazie snu delikatnie glaskany...odleciał kompletnie. No i załatwione szpony :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie sie 14, 2016 14:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Super! Ja tak jeszcze nie próbowałam, bo mi sie zdaje, że kot sir zawsze obudzi :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sie 14, 2016 15:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Hej

Jak na urlopie?:D

Ja tak z NIcia nie potafie. PIxior to obcinanie pazurow traktuje jak wizyte u kosmetyczki. A te dwie pancie to masakra... nie ma opcji. Ale no o ne tez nie drapia tapczana.... tylko drapak. W porowananiu do Pixiora.

Moli przypomnij mi kiedy wyjezdzacie? Wtorek?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie sie 14, 2016 16:04 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

O kórde fóks,jaki ogromny ten Fóks :1luvu:
Nie wiem czy tu byłam ? takie tyły mam 8O
Ale fajne z Was kociaki,para jak z zegara :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 14, 2016 18:49 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Albo na śpiocha , jak z Filkiem :wink: Albo zająć czymś , co oblepia wasy . U mnie odkłaczacz działa :wink: Smaruje się wasy i podkarmia z tubki . To jedna osoba . Druga po jednym pazurku tnie . Masło też może być .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 14, 2016 18:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Messi na wakacjach u Moli i Fuks

Moli25 pisze:

Obrazek

Fuks

I kupiła?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]