Moderator: Estraven

KatS pisze:No ja w ogóle nie miałam wakacji od 3 lat a z tegorocznych musiałam zrezygnowac w ostatniej chwili...
Ta Bruksela to jest taka przykra bo tam zawsze jadę z jakimis komplikacjami, a to strajk w liniach lotniczych, a to nagle się na miejscu okazuje że dworce są pozamykane, a to się gdzies zgubię w srodku nocy i to w takiej dzielnicy gdzie należy się poruszać tylko biegiem... ostatnio sobie tak kolano rozwaliłam (co relacjonowalam tu na bieżąco), że do teraz mam bliznę... nie wiem o co chodzi, ale to dla mnie jakies pechowe miejsce. Z drugiej strony, zdarzyło mi się tam w restauracji dostać propozycję małżeństwa, więc kto wie, może to jakas szansa dla mnie
![]()
![]()
lilianaj pisze:KatS pisze:No ja w ogóle nie miałam wakacji od 3 lat a z tegorocznych musiałam zrezygnowac w ostatniej chwili...
Ta Bruksela to jest taka przykra bo tam zawsze jadę z jakimis komplikacjami, a to strajk w liniach lotniczych, a to nagle się na miejscu okazuje że dworce są pozamykane, a to się gdzies zgubię w srodku nocy i to w takiej dzielnicy gdzie należy się poruszać tylko biegiem... ostatnio sobie tak kolano rozwaliłam (co relacjonowalam tu na bieżąco), że do teraz mam bliznę... nie wiem o co chodzi, ale to dla mnie jakies pechowe miejsce. Z drugiej strony, zdarzyło mi się tam w restauracji dostać propozycję małżeństwa, więc kto wie, może to jakas szansa dla mnie
![]()
![]()
Tym razem na pewno będzie to udany wyjazd, skoro limit pecha już wyczerpałaś.
PixieDixie pisze:Jak sama bruksele chialam kiedys zobaczyc tak teraz francje i bruksele mam wykreslona z listy.
PixieDixie pisze:Dziewczyny a moze powtorka? Zlot kociar w Tarnowskich gorach czesc 2???Wrzesien??
![]()
Aia? Basia? Klaudia? Marta? Kira (z nia sie skontaktuje), Lilianko? Ewa? Emee? Gosia? Kasia moze samolot do kce?:D Pyrzowice rzut kamieniemSciezka do ladowania nad glowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości