Bazarek ma formę licytacji.Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa do niedzieli ( 7.08) do godz.18.00.
1.Piękna, nowa puszka RC na karmę.Wymiary 26 x 17 x 11 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje pandadp za wywoławczą.Dziękuję

2.Niezbyt duża, ale ładna, nowa, okrągła puszka RC na karmę.Ma "okienko", widać, ile karmy jest w środku.Wymiary 18 cm ( wysokość) i średnica 10,5 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

3.Dwa nowe kubki z kotami.Pudełka jednakowe, ale na jednym ( zielonym) jest kot perski, na drugim ( niebieskim) rosyjski niebieski.Rysunki kotów wypukłe.Do każdego kubka jest maskotka, zapakowana w folię, nie wyjmowałam.Maskotki to oczywiście kot perski i rosyjski niebieski.Wysokość 10 cm, średnica 8 cm, pojemność 350 ml.
Cena wywoławcza każdego 18 zł.

a/ pers
b/rosyjski niebieski - licytuje Norma 0204 za wywoławczą.Dziękuję

4.Bardzo kolorowa podkładka ( 44 x 28 cm).Nowa. Nie musi być dla kotów oczywiście.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje pandadp za 6 zł..Dziękuję

5.Torba na zakupy z żakardu w koty.Materiał z odzysku.Torba ma wymiary 41 x 38 cm i dwoje uszu, dłuższe, aby można ją było powiesić na ramieniu i krótsze z pasmanteryjnej, szerokiej taśmy.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Duszek686 za 20 zł..Dziękuję

6.Dwa magnesy na lodówkę.Nowe.Drewniany brązowy dość słabo trzyma, nadaje się do przyczepienia kartki raczej niż czegoś cięższego.Sam jest bardzo leciutki.Niebieski jest z jakiegoś gumowego materiału.Na wskazania termometru bardzo liczyć nie można, precyzyjny nie jest.Oba magnesy bardzo ładne, zapewniam.
Cena wywoławcza każdego 6 zł.

Licytuje ( oba) Agneska za wywoławczą.Dziękuję

7.Nowy, duży plastikowy pojemnik na karmę RC.Wymiary 30 x 23 ( w środku) x 10 cm.Według mnie mieści się tam ponad 2 kg karmy, bezzbożówka zajmuje mniej miejsca.Nie chciałam go brudzić, ale spokojnie mieszczą się dwa opakowania kilogramowe suchej Smilli ( próbowałam te zapakowane próżniowo, w opakowaniu)
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje mir.ka za wywoławczą.Dziękuję

8.Posłanko ( 40 x 35 cm) z fioletowego, bardzo miękkiego materiału w delikatne prążki.W środku zaszyta otulina.Materiał z odzysku.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

9.Pomarańczowe posłanko z aplikacją.Wymiary 56 x 37 cm.W środku materacyk z tzw.letniej kołdry ( nowy).Do kompletu kocyk z tego samego używanego polaru ( 82 x 60 cm).
Cena kompletu 20 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

10.Kocyk ( 110 x 90 cm) i podusia ( 40 x 36 cm) z używanego polaru, oczywiście wyprodukowanego dla klubu Manchester United.Materiał używany.
Cena wywoławcza kompletu 18 zł.

Licytuje Norma 0204 za wywoławczą.Dziękuję

11.Posłanko z używanego polaru wytłaczanego w romby, w środku otulina.Kolor to brudny róż.Wymiary 58 x 34 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

12.Komplet z przepięknego polaru, grubego i miękkiego w kolorze rozgniecionej maliny.Poducha o wymiarach 60 x 44 cm ma zaszytą otulinę w środku.Kocyk jest kwadratowy 80 x 80 cm.
Cena wywoławcza kompletu 20 zł.

Zapraszam.