Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ale masz Gosiu super z tą działeczka, przepiękna, całe lato można siedzieć![]()
Gosiagosia pisze:Bunio& Daga pisze:Wypoczywaj Gosiu.
Jak koteczki -przyszły ucztować?
Wypoczywam, podtrulam mrowki bo znowu laza.
Kotki tylko dwa przyszly Piracik i ta bieda kulawa. Ostatnio ta bida spi u nas na krzeselku. Musze pomyslec jednak o jakiejs budce. Piracik juz dokladke dostal i nadal nie nazarty
Gosiagosia pisze:Bunio& Daga pisze:Wypoczywaj Gosiu.
Kotki tylko dwa przyszly Piracik i ta bieda kulawa. Ostatnio ta bida spi u nas na krzeselku. Musze pomyslec jednak o jakiejs budce. Piracik juz dokladke dostal i nadal nie nazarty
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Bunio& Daga pisze:Wypoczywaj Gosiu.
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Bunio& Daga pisze:Wypoczywaj Gosiu.
Gosiu na mrówki jest bardzo skuteczny taki niebieski preparat, mozna go kupić na działach ogrodniczych w marketach budowlanych, u mnie ostatnio łaziły takie wielkie ze skrzydłami, okropność![]()
![]()
[/
U mnie nie ma szans nic na przeżycie, nic dosłownie. zanim ja zobacze usłyszę juz go nie ma.
Czesc Gosiu.
Gosiagosia pisze:Poczytałam tak w skrócie co u Was słychać i wreszcie doszłam do własnego wątku.
U nas wszystko ok, moje koty też marudzą przy jedzeniu tzn koteczki bo Hugo to wiadomo że apetyt zawsze ma.
Pogoda wykańcza bo albo pada albo duchota nie do wytrzymania.
Jeszcze jutro i działeczka czeka.
Martuś mój domek nie jest bardzo duży ale wszystkie wygody ma wyposażony w kuchnię łazienkę i przedpokój a także duży taras.
Lubię tam przebywać, ładuję akumulatory na cały tydzień pracy. Niby blisko Warszawy a powietrze świeże i pachnące.
Mrówki na razie pokonałam proszkiem Bayera, zobaczę w sobotę czy nie ma nowych mrowisk.
Kwitnąca budleja czyli krzew dla motyli, tylko motyli nie widzę![]()
A to liliowce, jeszcze mam dwa ale nie kwitną![]()
Pozdrawiam
klaudiafj pisze:Pozdrowienia ślę nie z dzialeczki, ale z placu zabaw![]()
Piękne kwiaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 50 gości