To teraz ogólnie
Witam wszystkich!
Jutro mam urlop zdrowotny

musze zalatwic kilka skierowań
Ogólnie mam opiekę medyczna firmowa, prywatna przychodnia w ktorej terminy sa naprawde od reki.
Np na jutro mam usg piersi, profilaktyczne, dzis mam ginekologa po południu ale ide do niego tylko po skierowanie na to usg

ale ogólnie to mnie kiedys zdenerwowali potężnie
Do ginekologa chodzę prywatnie bo mam pewna przypadłość ktorej w mojej przychodni nie lecza, lekarz wypisał mi skierowanie na badania z krwi, bo chciał sprawdzić kilka spraw. Mysle sobie skoro mam to w pakiecie, co miesiac płace za to (6 zł, a resztę dopłaca firma) to dlaczego mam tego nie przepisać ? Poszłam wiec do ginekologa z prośba o wypisanie skierowania na badania które miałam zapisane skierowaniu z innej przychodni

usłyszałam NIE! Zrobiłam oczy, wyszłam niemalże z płaczem. Koszt tych badan to było około 584 zł

wiec nie wiedziałam co mam zrobic. Zadzwoniłam na infolinie, opisałam sytuacje ze ginekolog odmówiła

itd.... Pani mowi ze mam isc ze skierowaniem od tego lekarza z innej przychodni do punktu pobran i okazuje sie ze respektują skierowania z innych przychodni

moja radość konca nie znała i teraz na legalu tuptam robic wszystkie badania które mi lekarz z innej przychodni prywatnej nakaże
Dzis tez jadę robic badanie EMG na ta ciesn nadgarstka. Znalazłam stary wynik takiego badania (sprzed 3lat opis takiego badania, zdjecie RTG i skierowanie do szpitala) ale musze miec aktualny na jutrzejsza wizyte u ortopedy
Bałam sie tej operacji na ta ciesn, nie poszłam. Jakos przebimbalam te 3 lata. Ale ostatnie dni w których ta ciesn sie uaktywniła dała mi tak do wiwatu ze postanowiłam raz na zawsze zrobic z tym porządek.
Ogólnie to mam "te" dni i czuje sie potwornie
Fuks spał dzis cała noc przy mnie i czuje sie powyginana,bo jak bede wyganiać kotecka ktory tak smacznie chrapie kołami do góry z brzuchem wywalonym?
Ah dzieci dzieci
Miłego dnia.
Napisałam głupot od samego rana i lecę do pracy