Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja miałam plan, że wstanę o 8. Wstałam przed 7
Oj biedna ty

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja miałam plan, że wstanę o 8. Wstałam przed 7
Oj biedna ty

Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:No to prawda, aż kobieta lepiej sie czuje jak brwi jej zrobia hyhyhyhyja jak nie podkreślę brwi, znikam ze swiata, czuje sie tak jakby mnie nikt nie widział
Ja zawsze sobie obiecuję że po zrobieniu brwi będę pilnować by utrzymać ich linię ale obiecanki macanki a rzeczywistość sobie.
Idąc w Twoje ślady zrobiłam sobie małe zabiegi![]()
Depilacje woskiem i pedicure
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:No to prawda, aż kobieta lepiej sie czuje jak brwi jej zrobia hyhyhyhyja jak nie podkreślę brwi, znikam ze swiata, czuje sie tak jakby mnie nikt nie widział
Ja zawsze sobie obiecuję że po zrobieniu brwi będę pilnować by utrzymać ich linię ale obiecanki macanki a rzeczywistość sobie.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja miałam plan, że wstanę o 8. Wstałam przed 7
Oj biedna ty
![]()
![]()

MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:No to prawda, aż kobieta lepiej sie czuje jak brwi jej zrobia hyhyhyhyja jak nie podkreślę brwi, znikam ze swiata, czuje sie tak jakby mnie nikt nie widział
A ja od tygodnia myślę o depilacji i manicure

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:No to prawda, aż kobieta lepiej sie czuje jak brwi jej zrobia hyhyhyhyja jak nie podkreślę brwi, znikam ze swiata, czuje sie tak jakby mnie nikt nie widział
To do dzieła Maryś !![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Ja zawsze sobie obiecuję że po zrobieniu brwi będę pilnować by utrzymać ich linię ale obiecanki macanki a rzeczywistość sobie.
To do dzieła Maryś !![]()
Jutro zadzwonię i się umówię

Moli25 pisze:Ewa BARDZO DZIEKUJE! Mam piekny banerek![]()
Teraz kazdy moze podziwiać moje słoneczka

Moli25 pisze:Ewa BARDZO DZIEKUJE! Mam piekny banerek![]()
agusialublin pisze:Moli25 pisze:Ewa BARDZO DZIEKUJE! Mam piekny banerek![]()
super banerek![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: taizu i 19 gości