Z dzisiejszego dyżuru.
Pietraszka, dzięki za garnięcie zastrzyków
Szpitalik.
Iskierka lek podany bezproblemowo. Wyczesana, wymiziana, wyczyszczona. Niesamowicie wdzięczna kocinka. Głaskom nie było końca. Gdybym miał większy metraż, Witunio nie ześwirowałby, a Gabi nie nękała wziąłbym ją do siebie. Jutro muszę dobre numerki w Lotto skreślić !!
Pysia. Słodziak, po prostu słodziak !! Dała się wymiziać po brzuszysku !! Dużo ma tego futerka.
Misia i Misiek też wspaniałe kociaki.
Miśka puściła przy mnie pawika z wody/piany. Misiek natomiast bezceremonialnie olał na moich oczach okno i parapet. Taki z niego drań !!
W witrynie z lekami na górnej półce jest otwarty Applaws dla Iskierki.
Pokoik Heli.
Tu w zasadzie byłem chwilę, ale Ania wszystko ogarnęła. Dziewczyny się wykiziały. Helcia tak radośnie zawodzi, że aż na ogólnym było słychać
Ogólny.
Na ogólnym ogólnie chlewik. Leki podane.
Bruni prawie nie było widać. Figa to samo.
Hania ... no cóż, Hania skulona w ściennej wnęce wysmarowany jeden bok w kupie !! Pewnie ją jakiś drań w kuwecie dorwał. Wyczyściliśmy ja ile się dało ale już dziewczę się zniecierpliwiła. Dobrze byłoby to sprawdzić. Pod koniec dyżuru Franek rzucił się na Hanię... może lepiej ją będzie przenieść do Ptysia ??
Figa rozdrażniona, ganiał ją Migotek i Hektorek. Bardzo nieznośni się zrobili ostatnio faceci !!
Fijołek dzisiaj nawet bardzo przyjazny !! Też dostał w skórę od Hektorka.
Nasikane było na okno i parapet przy biurkach i na parapet przy drugim uchylnym oknie.
W międzyczasie jak Ania ogarniała Pokoik Ptysia & Co. któryś drań nasikał na worek ze śmieciami.
Pokoik Ptysia & Co.
W kuwetach komplet, mokre zjedzone, w zasadzie mokre było wszędzie zjedzone !
Zostało kilka miseczek z mokrym bo dzieciaki rzuciły się na jedzenie ale jakoś im zaraz przeszło. Hektorek wylizywał puste miski i saszetki w kuchni po rozdaniu jedzonka.
Dziękuję za uwagę
Brunia ... pójdź mnie sto kamero !!

Hania po czyszczeniu tapicerki ... tfuuuu wróć !! futerka !!...

Misiek ...

Iskierka ...

Pysia ...

Fijołek i Hektorek przed zwarciem ...