agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Ewa jaka pracowita niedzielaa nie mozesz posiedziec i nic nie robic ? Ja powinnam w ogrod a siedze na Miau
i bardzo dobrze Gosia![]()
robota nie zając nie ucieknie
Oczywiście że nie zając
Moderator: Estraven
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Ewa jaka pracowita niedzielaa nie mozesz posiedziec i nic nie robic ? Ja powinnam w ogrod a siedze na Miau
agusialublin pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Ewa jaka pracowita niedzielaa nie mozesz posiedziec i nic nie robic ? Ja powinnam w ogrod a siedze na Miau
swoją drogą to ja też mam sporo do zrobienia ale oczywiście siadłam na miau no więc po robocie

Ewa L. pisze:agusialublin pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Ewa jaka pracowita niedzielaa nie mozesz posiedziec i nic nie robic ? Ja powinnam w ogrod a siedze na Miau
swoją drogą to ja też mam sporo do zrobienia ale oczywiście siadłam na miau no więc po robocie
Ja już co nieco zrobiłam.
chociaż idzie mi to jak krew z nosa
Ewa L. pisze:Dzisiaj nie ma co nie siedzę do 3 jak ostatnio.
Jutro rano chcę zadzwonić do przychodni i spróbować wyciągnąć kartę do mojego doktorka. Kończą mi się leki i wizyta mi się przyda. Poza tym zaniosłabym wyniki Holtera od mojej pani kardiolog. Później chciałabym zajrzeć do kosmetyczki i zrobić sobie henne na rzęsy i wydepilować brwi. Nie maluję się bo później bardzo łzawią mi oczy więc henna jest ok.
Zaraz rozbieram łóżeczko i idziemy z dziewczynkami spać.
Dobranoc.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj nie ma co nie siedzę do 3 jak ostatnio.
Jutro rano chcę zadzwonić do przychodni i spróbować wyciągnąć kartę do mojego doktorka. Kończą mi się leki i wizyta mi się przyda. Poza tym zaniosłabym wyniki Holtera od mojej pani kardiolog. Później chciałabym zajrzeć do kosmetyczki i zrobić sobie henne na rzęsy i wydepilować brwi. Nie maluję się bo później bardzo łzawią mi oczy więc henna jest ok.
Zaraz rozbieram łóżeczko i idziemy z dziewczynkami spać.
Dobranoc.
Spij spokojnie, po tak pracowitym dniu odpoczynek Ci się przyda. Koteczki niech Ci mruczą do snu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości