Moli25 pisze:Bardzo ładna miseczka! U mnie piją tylko i wyłącznie wode ze szklanej miski ktora musi stac w brodziku w kabinie
bo przy okazji mogą się umyć?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Bardzo ładna miseczka! U mnie piją tylko i wyłącznie wode ze szklanej miski ktora musi stac w brodziku w kabinie
Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia
FElunia pisze:Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia
Ja w myślach często "kradnę koty" i oczywiście Elfi i Duszek również zostali przeze mnie uprowadzeni, bo wirtualnie jestem okropną zbieraczką - wszystkie bym przygarnęła i kochała! Ale też faktem jest, że nie ma ciśnienia, bo u Mirusi oba kotki mają się jak pączki w maśle. Udostępniam oba na FB, ale zero odzewu.
klaudiafj pisze:Takie śliczne te koteczki![]()
![]()
agusialublin pisze:Miruś al Ci maluchy porosły![]()
mir.ka pisze:FElunia pisze:Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia
Ja w myślach często "kradnę koty" i oczywiście Elfi i Duszek również zostali przeze mnie uprowadzeni, bo wirtualnie jestem okropną zbieraczką - wszystkie bym przygarnęła i kochała! Ale też faktem jest, że nie ma ciśnienia, bo u Mirusi oba kotki mają się jak pączki w maśle. Udostępniam oba na FB, ale zero odzewu.
do mnie też nikt o nie nie dzwoni![]()
już w ubiegłym tygodniu wydawało mi się, ze znajdą domki, choć osobno, ale po przesłaniu fotek ludzie nie odezwali sie wiecej, nawet nie wiedzą co stracili
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Elfi tak cicho pisząc skradła swoja uroda moje serce, na szczęście jestem przytomna i nie przyjadę do Was po nia
z Elfi jest gaduła, mogłyby sobie z Moli "rozmawiać".......więc jeśli nie mozesz przyjechać to adres znam(oczywiście żartuję)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, PanPawel, pibon i 212 gości