Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Byłam tu i zostawiłam serdeczne pozdrowienia.
Gosiagosia pisze:Witajcie !
Poniedzialek minal szczesliwie, koty ugotowanie tak jak i my, nawet apetyt stracily. Spotkalam sie z przyjaciolla ktora na stale pracuje w Niemczech. Pogaduszki nie mialy konca, nawet jak mieszkal w Polsce moglysmy przegadac cala noc i jeszcze wiecej. To moja bratnia dusza, prawdzowa przyjaciolka, ciesze sie ze jej jest dobrze w Niemczech ale mi jej tu brakuje.![]()
Dzisjaj kupilam koteczkom mielone miesko wolowe i apetyt dopisuje![]()
Zauwazylam ze Migotka woli mielone miesko niz takie nawet drobniutko krojone. To prawdziwa dams![]()
![]()
Kasiu brzunio Hugusia wycalowane a ja jeszcze teraz pluje futrem.![]()
Koty pafly jak tez leze jak dluga, zaraz szykuje sie na imprezke imieninowa do Ani.
klaudiafj pisze:Fajnie Ci, że jeść Ci się nie chce tylko pić - ja to jem w każdych okolicznościachNawet w upał gotuję zupy
Moli25 pisze:Nie lubie chłodnika ani zup owocowych.
Bardzo lubie wszelakie zupy ciepłe, produkujemy około 50 roznychi pomysły sie kończą...
klaudiafj pisze:Ja tak jak Marta, uwielbiam zupy ciepłe. I dziś właśnie planuję zupkę. Chłodniki to dla mnie nie zupa, a rodzaj sałatkiAle najlepszy, najnajlepszy chłodnik, któremu nie umiem się oprzeć to chłodnik buraczkowy IKEA
Moli25 pisze:Spróbujcie ugotować sobie zupę Solferino
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości