na szczęście to tylko tyle. Ale muszę coś pokombinować żeby uchronić kącik bo zawsze może być gorzej :/Moderator: Estraven
na szczęście to tylko tyle. Ale muszę coś pokombinować żeby uchronić kącik bo zawsze może być gorzej :/Moli25 pisze:Czesc Ewcia
Uśmiałam sie z Suszarki i sprawcy ktory wraca w miejsce zbrodni

Moli25 pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Haha 'złość na dziewczynki mi przeszła pod warunkiem że nie patrzę na suszarkę'![]()
rozumiem doskonale
Miło że strony koleżanki, że przyszła Wam pomoc
Milej nocy
A jak twój kącik komputerowy ? Nie ucierpiał Tosiowych ekscesów ?
Próbuje sobie przypomnieć czy moje cos ostatnio nie zmajstrowaly, ale o 2:44 ciezko mi sie mysli. Ale nr z suszarka przedni![]()
![]()
![]()
Pewnie myślała ze to trampolina
klaudiafj pisze:Ucierpiał i tez jak widzę plamy kawy to krew mnie zalewana szczęście to tylko tyle. Ale muszę coś pokombinować żeby uchronić kącik bo zawsze może być gorzej :/
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:Czesc Ewcia
Uśmiałam sie z Suszarki i sprawcy ktory wraca w miejsce zbrodni
Lepiej uważaj! Ja też się uśmiałam i nie skonczylam pisać zdania jak musiałam ratować moje stanowisko komputerowe, bo moja Tosia stawoerdzila ze co tam suszarka - w kosmos wywali mi cały komputer

Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ucierpiał i tez jak widzę plamy kawy to krew mnie zalewana szczęście to tylko tyle. Ale muszę coś pokombinować żeby uchronić kącik bo zawsze może być gorzej :/
Oby nie bo szkoda monitora zwłaszcza ,że taki drogi był.
Ach to do Ewy było Moli25 pisze:Hahaha
Oj tam oj tam![]()
Od razu wspominasz jej Wagę![]()
Molka wazy 6.5 i tez potrafi pokazać na co ją stac biegnąc i zachowując sie jak czołg.
Moli25 pisze:Patrz, mino ze z Fuksem to prawie ten sam wiek to Fuks zaraz bedzie tez 6 kg ważyć![]()
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Hahaha
Oj tam oj tam![]()
Molka wazy 6.5 i tez potrafi pokazać na co ją stac biegnąc i zachowując sie jak czołg.
A co najśmieszniejsze te 6 kg lubi udawać kociątko maniunie i kłaść się na mojej klatce piersiowej całkowicie odcinając mi dopływ powietrza .

Moli25 pisze:Patrz, mino ze z Fuksem to prawie ten sam wiek to Fuks zaraz bedzie tez 6 kg ważyć![]()
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Hahaha
Oj tam oj tam![]()
A co najśmieszniejsze te 6 kg lubi udawać kociątko maniunie i kłaść się na mojej klatce piersiowej całkowicie odcinając mi dopływ powietrza .![]()
A Ty pewnie wołasz jeszcze druga kote i mówisz "chodźcie chodźcie mama da rade"
Moli25 pisze:Dobranoc Ewa, ucałuj dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości