Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Lilusia, a nasza Duża boi się robaków. I nigdy nie ogląda horrorów.
Ciociu Atto, ja nie wypominam. Ale o mnie mówią, żem krągły, a ja się w swoje futerko mieszczę. Duża nie o każdej rzeczy w szafie może to powiedzieć...
Inusiu, też nie wiem o co chodzi z tym lataniem, faktem jest że Duża wróciła jakaś taka... wniebowzięta.
FElunia pisze:Lilusia, a nasza Duża boi się robaków. I nigdy nie ogląda horrorów.
Ciociu Atto, ja nie wypominam. Ale o mnie mówią, żem krągły, a ja się w swoje futerko mieszczę. Duża nie o każdej rzeczy w szafie może to powiedzieć...
Inusiu, też nie wiem o co chodzi z tym lataniem, faktem jest że Duża wróciła jakaś taka... wniebowzięta.
FElunia pisze:To jeszcze zdjęcia naszej Dużej, która chyba myśli, że jest ptakiem.Czyli ktoś widział kiedyś ptaka, który ma 20 kilo nadwagi?
S.
FElunia pisze:Mirusiu, pewnie widziałaś ten filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=J_8mdH20qTQ
Mój Maciek zawsze twierdzi, że nasze ciekawskie koty gdyby mogły, to jeździłyby na ścigaczach
FElunia pisze:Sevenek się trochę zrehabilitował i mizianki były. Ale Bohun na dobre ma nocną miejscówkę w naszym łóżku![]()
A ja muszę się pochwalić: dziś spełniło się moje marzenie - byłam ptakiem, zleciałam że Skrzycznego![]()
FElunia pisze:Sevenek sprzed chwili:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Nul i 148 gości