Info z dyżuru. Ogólnie wszędzie dobrze. Na zdrowej Maluchy szaleją . Lola dziś bardzo spokojna. Nawet głodna bardzo nie była... DIDI w koszyczku spała. Zmieniłam w penie igłę. Powiesiłam na zdrowej kartkę kiedy wymienimy igły i Peny. Na kwar... Ramona chodzi i miałczy. Maluchy dzisiaj bardzo dobrze. Na 3 ce. Goldi pobiegala ( Mila posiedziala chwilę w wolierze). Dziewczyny w dobrym nastroju. Mała z białą Krawatką Mela / Pola dzisiaj wymiotowala pianą. Poza tym wszędzie ok.
maluchy po kontroli.Kontynuacja leczenia.Rozpiska od lekarza wpięta w segregator,ale proszę uzupełnijcie kartę Kontrola w piątek.Kto może podjechać? Zapomniałam przywieżć wagę z gabinetu Sterylka Ramonki odwołana.
odrobaczenie maluchów może uda mi się załatwić w środę,chyba że jutro ktoś to ogarnie?
Pati Antka już nie ma- adoptowany,została Rita (córka Milki). W ogłoszeniu Milki trzeba zaznaczyć wyraźnie że dom bez innych kotów, bo ona jest agresywna. Z tej szóstki maluchów trzy są zarezerwowane. Napewno mała trikolor, jeden czarno biały i jeszcze jeden obojętnie który.