Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Dorota pisze:anulka111 pisze:Wspolczuję drutowego nadziania![]()
Tobie ciągle cos sie przydarza
Już ok jest. Nie boli.
Przeciętna zupełnie jestem.
Nie ma w Tobie nic przecietnego
Alyaa pisze:Rany Dorotko.... Nie zostawiaj drutów ostrzami do góry... To może się skończyć dużo bardziej tragicznie![]()
Byłaś u lekarza z tą stopą? Żeby sprawdził czy nic poważnego sobie nie zrobiłaś?
anulka111 pisze:Nie mnie oceniać![]()
Ocenią koty![]()
Jak się mają-czy będą zdjęcia z aktualną datą?
U nas trwa odliczanie do poniedzialku
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Rany Dorotko.... Nie zostawiaj drutów ostrzami do góry... To może się skończyć dużo bardziej tragicznie![]()
Byłaś u lekarza z tą stopą? Żeby sprawdził czy nic poważnego sobie nie zrobiłaś?
Na pewno nie
Dorota pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Rany Dorotko.... Nie zostawiaj drutów ostrzami do góry... To może się skończyć dużo bardziej tragicznie![]()
Na pewno nie
I słusznie![]()
Nie byłam. Samo się goi.
Lepiej jednak nabić się na drut, niż dać się pogryźć kotu
MaryLux pisze:Chcesz w ep?
Avian pisze:Widzę, ze Dorota w robieniu sobie krzywdy dogania mistrzynię Kociamę
Avian pisze:Widzę, ze Dorota w robieniu sobie krzywdy dogania mistrzynię Kociamę
MaryLux pisze:Avian pisze:Widzę, ze Dorota w robieniu sobie krzywdy dogania mistrzynię Kociamę
Nie jestem pewna, czy to na pewno tak. Możliwe, że to Kociama jest uczennicą
Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Widzę, ze Dorota w robieniu sobie krzywdy dogania mistrzynię Kociamę
Nie jestem pewna, czy to na pewno tak. Możliwe, że to Kociama jest uczennicą
![]()
![]()
![]()
To chyba trzeba myśleć o ewakuacji sąsiadów!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości